Jeep Wrangler Forum - Reply to Topic
Jeep Wrangler Forum

Go Back   Jeep Wrangler Forum > WF Local > WF Local Forums for Your Region and State > Texas Jeep Forum > Flustered HELP NEEDED!!

Join Wrangler Forum Today


Thread: Flustered HELP NEEDED!! Reply to Thread
Title:
  
Message:
Post Icons
You may choose an icon for your message from the following list:
 

Register Now

In order to be able to post messages on the Jeep Wrangler Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
User Name:
If you do not want to register, fill this field only and the name will be used as user name for your post.
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in

Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Additional Options
Miscellaneous Options

Topic Review (Newest First)
06-12-2013 10:15 PM
TippingJK no its an OPTIMA YELLOW TOP. i will try tp change it tomorrow
06-12-2013 09:41 PM
jeepers29 Is it the original battery? If so, I would replace it. Also, the test autozone runs are not always accurate. I had dead batteries in my diesel truck, had the alt. tested, which they said was fine. Replaced both batteries and was stranded a couple days later. Reolaced the alt. and has been good since. I would replace battery, and keep an eye on your charging system gauge, as it could very well be your alt.
06-12-2013 07:18 PM
Utm18 replace the battery
06-12-2013 06:07 PM
TippingJK
Flustered HELP NEEDED!!

So 3 days ago my 07 JK decided not to turn, at first I though it might be the battery, so I jumped it. only to turn it off and hour later and it did the same thing. so I proceeded to troubleshoot the terminals. everything in the battery seemed o.k so I took the battery to Auto zone. when I picked up the battery
everything checked ok. so I called a mechanic friend of mine I explained the symptoms to him he said it may be the starter so I took the starter off and had it checked and tested and everything was fine, next was the alternator took it off checked it and everything came back good, every time I turn the key there is no response maybe a click from time to time. everything electronically works and turns on but Im starting to think it maybe something else. It DOES how ever turn on when I plug a jump box to it. It even stayed on for a drive around the block but when i slowed down it died again. CAN SOMEONE OUT THERE HELP ME???

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


All times are GMT -5. The time now is 02:29 AM.



Jeep®, Wrangler, Liberty, Wagoneer, Cherokee, and Grand Cherokee are copyrighted and trademarked to Chrysler Motors LLC.
Wranglerforum.com is not in any way associated with the Chrysler Motors LLC