Jeep Wrangler Forum - Reply to Topic
Jeep Wrangler Forum

Go Back   Jeep Wrangler Forum > YJ Jeep Wrangler Forum > YJ Tech Forum > Electrical Issues

Join Wrangler Forum Today


Thread: Electrical Issues Reply to Thread
Title:
  
Message:
Post Icons
You may choose an icon for your message from the following list:
 

Register Now

In order to be able to post messages on the Jeep Wrangler Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
User Name:
If you do not want to register, fill this field only and the name will be used as user name for your post.
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in

Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Additional Options
Miscellaneous Options

Topic Review (Newest First)
06-29-2013 01:51 PM
jokerchief462 Send me a PM with your e-mail and I will get you better schematics and some troubleshooting pages
06-29-2013 11:47 AM
jdbillin
Quote:
Originally Posted by jokerchief462 View Post
Let me know where you get with these
Them were to small to read. But I ended up finding some other ones to look at. I really think its a problem with the ecu. Do you have any ideas on things I should test?

Thanks
Jordan
06-27-2013 07:15 PM
jokerchief462 Let me know where you get with these
06-27-2013 07:14 PM
jokerchief462 Here are the schematics for the 2.5L with TBI. The second one has the TBI. Hope this helps if you need more PM me and I will get it from the FSM I have on the computer here at home.
06-27-2013 03:11 PM
jdbillin Nobody has any ideas?
06-23-2013 07:45 PM
jdbillin Are the intakes on the older 4 cylinder carbureted jeeps the same by any chance? I'm really thinking about getting rid of the throttle body on this thing
06-18-2013 09:12 PM
jdbillin Does anyone know of any tests I can do to the ecu?

I'm pretty sure that it has something to do with my problems. For some reason its not telling it to inject any fuel. I checked out the tps and its working properly which kind of makes me think the ecu is ok but i'm stumped on this one
06-17-2013 09:14 PM
jdbillin Any ideas?

Anyone?
06-16-2013 08:26 PM
jdbillin
Electrical Issues

I have a '89 wrangler with the 2.5l in it and I'm having some troubles getting it to run on its own.

When I first got the jeep It wouldn't start so after I got to looking at it the fuel pump wasn't kicking on. I figured out that the relay up by the battery wasn't getting tripped but if I ground out the orange and black wire the fuel pump will kick on and when that happens I also get 12 volts to the solenoid on top of the throttle body.

Also on the other relay by the battery both the pink wires are hot all the time I think that is part of the issue as to why the throttle body won't deliver any fuel. Cause one of them pink wires is one that is suppose to be tripped by the relay.

That is about all the farther I've gotten I haven't had any luck finding any wiring diagrams to figure out what trips the relays by the battery and to what is suppose to ground out the solenoid on top of the throttle body.

Once I get them two issues figured out I don't see why it won't run. I'm just kind of stuck any help or ideas would be really appreciated.


Thanks
Jordan

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


All times are GMT -5. The time now is 09:24 AM.



Jeep®, Wrangler, Liberty, Wagoneer, Cherokee, and Grand Cherokee are copyrighted and trademarked to Chrysler Motors LLC.
Wranglerforum.com is not in any way associated with the Chrysler Motors LLC