Jeep Wrangler Forum - Reply to Topic
Jeep Wrangler Forum

Go Back   Jeep Wrangler Forum > YJ Jeep Wrangler Forum > YJ General Discussion Forum > Instrument cluster lights

Join Wrangler Forum Today


Thread: Instrument cluster lights Reply to Thread
Title:
  
Message:
Post Icons
You may choose an icon for your message from the following list:
 

Register Now

In order to be able to post messages on the Jeep Wrangler Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
User Name:
If you do not want to register, fill this field only and the name will be used as user name for your post.
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in

Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Additional Options
Miscellaneous Options

Topic Review (Newest First)
06-24-2009 05:11 PM
Jon H I talked to a guy who owns a shop today and he printed me off a wiring diagram and he says it looks like the lights are dependant on 2 fuses so I will check both. After that I will go to the thumb wheel and clean the connections.
06-24-2009 04:55 PM
elbringit play with the thumb wheel, unplug blow out connectors and replug i had my 93 yj parked outdoors in sandy conditions for about ten years without moving it and i have had to do this with most of my connections
06-23-2009 11:02 PM
NAVYCHIEF try looking at the thumb wheel next to the light switch.
06-23-2009 09:23 PM
birdhunter Pull dash, pull clean and greese conections
as needed
06-23-2009 09:02 PM
Jon H
Instrument cluster lights

I recently noticed that the lights that light up the instrument cluster don't work. I've pulled it apart and looked it over the best I could and found nothing. All of the other lights work fine its just the lights for the instrument cluster that don't work. I looked at the fuses and there are a couple blown that I will replace shortly( I did swap them out with good fuses but got nothing) but I don't know which circut the lights are on. I tested all the lights and they work fine, and after that I unplugged the cluster and tested the wire that should provide power to the lights but got nothing with the ignition on and switch on. Does anyone have any ideas for me to try before I start pulling the wiring apart?
Thanks

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


All times are GMT -5. The time now is 11:57 PM.



Jeep®, Wrangler, Liberty, Wagoneer, Cherokee, and Grand Cherokee are copyrighted and trademarked to Chrysler Motors LLC.
Wranglerforum.com is not in any way associated with the Chrysler Motors LLC