Jeep Wrangler Forum - Reply to Topic
Jeep Wrangler Forum

Go Back   Jeep Wrangler Forum > General Jeep Discussions > Communications and Electronics > 430n radio display question

Join Wrangler Forum Today


Thread: 430n radio display question Reply to Thread
Title:
  
Message:
Post Icons
You may choose an icon for your message from the following list:
 

Register Now

In order to be able to post messages on the Jeep Wrangler Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
User Name:
If you do not want to register, fill this field only and the name will be used as user name for your post.
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in

Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Additional Options
Miscellaneous Options

Topic Review (Newest First)
07-10-2013 04:46 PM
WeTri Im having a problem with the disk from uconnect sent me also, first it was a downgrade from the system I had, the disk wouldn't load, that part was good. But now I have a double screen. I've called the number on the disk and eventually have taken it into the dealer. Two weeks later I'm still waiting for the dealerto get a disk in.
Does anyone know how to fix this???
07-03-2013 10:50 PM
HunterTheBeagle Glad to hear you got it figured out
07-03-2013 07:14 AM
darticus It was just a picture view selection problem , all ok. Thanks Ron

Quote:
Originally Posted by HunterTheBeagle View Post
I lost all of my radio symbols that you are talking about when I installed the update disk that connect sent me. Did anything else change on your radio? Maybe you just need to push the little I (info) button on the bottom right of the screen.
07-03-2013 06:34 AM
HunterTheBeagle I lost all of my radio symbols that you are talking about when I installed the update disk that connect sent me. Did anything else change on your radio? Maybe you just need to push the little I (info) button on the bottom right of the screen.
06-21-2013 09:35 PM
darticus
430n radio display question

430N RADIO DISPLAY QUESTION
When we got the wrangler 2013 with this radio the radio had a display showing a pic from Sirius showing 50's 60's or whatever you were on as a station. Somehow I lost this display and it just shows the default picture now with other info. How to get back to the original display picture? Even the news channels had their logo on the display screen. How to get the radio back to this??? Even a disc would show a pic of the disc jacket cover. What did I do??? Thanks Ron

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


All times are GMT -5. The time now is 09:27 AM.



Jeep®, Wrangler, Liberty, Wagoneer, Cherokee, and Grand Cherokee are copyrighted and trademarked to Chrysler Motors LLC.
Wranglerforum.com is not in any way associated with the Chrysler Motors LLC