Jeep Wrangler Forum - Reply to Topic
Jeep Wrangler Forum

Go Back   Jeep Wrangler Forum > YJ Jeep Wrangler Forum > YJ Tech Forum > Crank crank crank, no start

Join Wrangler Forum Today


Thread: Crank crank crank, no start Reply to Thread
Title:
  
Message:
Post Icons
You may choose an icon for your message from the following list:
 

Register Now

In order to be able to post messages on the Jeep Wrangler Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
User Name:
If you do not want to register, fill this field only and the name will be used as user name for your post.
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in

Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Additional Options
Miscellaneous Options

Topic Review (Newest First)
07-15-2013 01:09 AM
dukes-o-hazard If your distributor and cap have been replaced already as well, then I would look into the compression and/or valve adjustment.
07-14-2013 09:35 PM
1987Wrangler YJ Yes, I did. I recently replaced the ignition control module but that didn't do any thing. Then I replaced the pick up coil, it started on the first turn. let my battery recharge and then shut it off. this morning I went to start it and it had no spark. but I just keep cranking out of frustration. I finally got it to run but the idle was rough and kept loosing spark. My jeep only has 50,000 miles and this has me stumped
07-14-2013 03:29 AM
dukes-o-hazard I assume you changed the oil filter when you changed the oil? And the electrical as all has been replaced as well?
07-13-2013 12:39 PM
1987Wrangler YJ
Crank crank crank, no start

Hi everybody, im sure there was a tread about this but I cant find it. I went to start my jeep this morning and it wouldn't start I can smell gas but I am getting fuel. took the air cleaner off so I have air. the plugs, wires, cap. rotor and coil. previously when I did get it to run it would stall and I would have to wait 5 or 10 minutes and try again it was stalling because it was loosing spark. this is off topic but I just recently changed my oil 200 miles or so ago and now it has turned completely black and tar. it seems like the more I drive this truck the more goes wrong, it is completely unreliable. it has left me stranded many of times and im sick of it. any help is good

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


All times are GMT -5. The time now is 10:24 AM.



Jeep®, Wrangler, Liberty, Wagoneer, Cherokee, and Grand Cherokee are copyrighted and trademarked to Chrysler Motors LLC.
Wranglerforum.com is not in any way associated with the Chrysler Motors LLC