Jeep Wrangler Forum - Reply to Topic
Jeep Wrangler Forum

Go Back   Jeep Wrangler Forum > Community Forums > WF Site Help & Support > Ads

Join Wrangler Forum Today


Thread: Ads Reply to Thread
Title:
  
Message:
Post Icons
You may choose an icon for your message from the following list:
 

Register Now

In order to be able to post messages on the Jeep Wrangler Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
User Name:
If you do not want to register, fill this field only and the name will be used as user name for your post.
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in

Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Additional Options
Miscellaneous Options

Topic Review (Newest First)
09-03-2013 03:19 PM
NMBruce I have another questions about "Ads", on this page and others, just below where is says "Thread Tool" "Search this Tread" there is an add and to he right of it, it says
Upgrade to Removed These Ads. As a "Supporting Member" what other upgrades are there fo me to remove these ads?
07-25-2013 08:50 AM
HelenaAG Hi everyone, as mentioned we are working on finding a solution to this issue as quickly as we can. Thank you for report and the information provided so far.

I ask that users only post if they are experiencing this issue and please continue to respond with this information if possible:

-Is this ad only appearing for IE members? Which version (7,8,9,10)?
-Does anyone have a URL for the ad?
- What pages does the ad appear on?

Sorry for any inconvenience.

Regards,
CG - Community Support
07-24-2013 03:20 PM
RevCo666
Quote:
Originally Posted by mcdavis View Post
although i'm not a mod here, i am one elsewhere and i have some friendly advice for some of you:

You're not helping fix the problem if all you do is post a complaint or thinly veiled threat. The best thing you can do is post what ad you're seeing, when you're seeing it, and what browser you're using including the version number (firefox 22.0 for example). That's why i posted above, to try and give them some additional info to go on.

Try to help solve the problem, please.
x2
07-24-2013 02:59 PM
MCDavis Although I'm not a mod here, I am one elsewhere and I have some friendly advice for some of you:

You're not helping fix the problem if all you do is post a complaint or thinly veiled threat. The best thing you can do is post what ad you're seeing, when you're seeing it, and what browser you're using including the version number (Firefox 22.0 for example). That's why I posted above, to try and give them some additional info to go on.

Try to help solve the problem, please.
07-24-2013 11:54 AM
4Jeepn
Quote:
Originally Posted by J33P4M3 View Post
the pop up video ad on login is a strong deterrant to me re-visiting the site. Please balance your need for revenue with your need to retain your "customer" base.
Is it also the battery one or something different? Also do you use IE, chrome, firefox, other?
07-24-2013 11:10 AM
J33P4M3 the pop up video ad on login is a strong deterrant to me re-visiting the site. Please balance your need for revenue with your need to retain your "customer" base.
07-23-2013 10:29 PM
schnutzy
Quote:
Originally Posted by NMBruce View Post
AND AGAIN, just happened
we are working on the optima adds, and once a fix for it has been figured out, trust me, we will let you know.

now as far as the sidebar adds, since you are a supporting member, you can actually turn those off. it is one of the options under your User CP
07-23-2013 09:57 PM
NMBruce
Quote:
Originally Posted by NMBruce View Post
I am getting one, it is for the Optima battery, makes me wait 10 seconds before I can do anything, clearing cache & cookies does nothing, had it pop up twice, I am using Safari.

I do not mind the ads on the side and bar at top, but this is not cool
AND AGAIN, just happened
07-23-2013 05:42 PM
huskersdave
optima battery ad

is there a way to stop the optima battery ad? I cannot log in without having to watch the ad. It takes over my computer. Just now I had to watch it before I logged in and again after I was able to log-in.

I also don't mind the ads to the sides or the top, I can ignore those. Sometimes I use the companies. The pop up ad is going a little too far.
07-23-2013 02:11 PM
MCDavis I'm not a supporting member, and the only ads I ever see are at the top of the page. Never get pop-ups of any type. Normally using Firefox 22.0 when I'm on here.

Wondering if it's in jp's settings in his computer somewhere?
07-22-2013 08:42 PM
jp2611 Optima battery again at 9:41pm Mon eve...guess what battery I will not buy now?
07-21-2013 05:48 PM
JDsDream I am sending this to AutoGuide to take a look at.
07-21-2013 04:59 PM
jp2611 Yep Optima battery happened again...today SUN about 6pm......maybe the reason I don't always get it is sometimes I get on WF from a link...but if I pull it from my bookmarked different story....HELLO OPTIMA...even though I had screen name and password in the boxes couldn't click in as my screen went darkish and than the commercial.
07-20-2013 09:39 PM
NMBruce
Quote:
Originally Posted by HelenaAG View Post
Hi there, which pop-up video ads are you seeing? You shouldn't be seeing any especially when logged in. Whenever you get the chance please try clearing your browser's cache and cookies and then re-starting your computer. Please let me know.

Regards,
CG
I am getting one, it is for the Optima battery, makes me wait 10 seconds before I can do anything, clearing cache & cookies does nothing, had it pop up twice, I am using Safari.

I do not mind the ads on the side and bar at top, but this is not cool
07-19-2013 06:47 PM
jp2611
Quote:
Originally Posted by HelenaAG View Post
Hi there, which pop-up video ads are you seeing? You shouldn't be seeing any especially when logged in. Whenever you get the chance please try clearing your browser's cache and cookies and then re-starting your computer. Please let me know.

Regards,
CG
Happened again this evening ...clicked on the WF website and before I even had a full screen to be able to log in Optima battery commercial...have to wait/ watch some of it before I can skip it to even log in.....didn't used to be like this.
07-01-2013 08:41 AM
HelenaAG Hi there, which pop-up video ads are you seeing? You shouldn't be seeing any especially when logged in. Whenever you get the chance please try clearing your browser's cache and cookies and then re-starting your computer. Please let me know.

Regards,
CG
06-30-2013 09:55 PM
abqtj What about these new pop-up video ads? Are those going to continue?

I've never seen those on any other forums, talk about annoying and driving away members.
06-30-2013 08:06 PM
JDsDream Thank you for becoming Supporting Members.

When you become a supporting member the ads do not automatically go away.



For our new Supporting Members who wish to remove ads.

At the top of any page click on "User CP"

Scroll down the left column to "Settings and Options"

Click on "Edit Options"

Scroll down to "Miscellaneous Options"

At the bottom of that section select "Turn Off Right Column"
and check "Remove Sponsor Ads"

That should take care of it.
06-30-2013 07:59 PM
bc3_Jeep I concur..... total BS.....
06-30-2013 03:41 PM
jp2611
Ads

Been a supporting member this Forum for a while...recently as I am logging in ads start playing and make me wait to complete logging in....IDK who has control over this, but I do know that it makes me not want to visit the site as much. Part of being a supporting member is we don't have to deal with as many ads, of course if we are not logged in than we are subject to the ads, but if it is not letting you log in till you watch the ad, which would stop the ad from being shown...hmmmmm......I guess we have a couple choices never log in again...or never log out...either one hurts the Forum...but it isn't the same Forum it once has changed a lot in the last year or so.

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


All times are GMT -5. The time now is 04:29 PM.



Jeep®, Wrangler, Liberty, Wagoneer, Cherokee, and Grand Cherokee are copyrighted and trademarked to Chrysler Motors LLC.
Wranglerforum.com is not in any way associated with the Chrysler Motors LLC