Jeep Wrangler Forum - Reply to Topic
Jeep Wrangler Forum

Go Back   Jeep Wrangler Forum > TJ Jeep Wrangler Forum > TJ Tech Forum > ac heater flow problem

Join Wrangler Forum Today


Thread: ac heater flow problem Reply to Thread
Title:
  
Message:
Post Icons
You may choose an icon for your message from the following list:
 

Register Now

In order to be able to post messages on the Jeep Wrangler Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in

Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Additional Options
Miscellaneous Options

Topic Review (Newest First)
07-26-2013 05:39 PM
RUBI 4 MY MRS Easy fix & no harm done!
07-26-2013 04:29 PM
jc26 That was it. Thanks rubi. Can't believe I crossed those.
07-26-2013 03:08 PM
jc26 thanks, i'll check after work and post my results.
07-26-2013 02:44 PM
RUBI 4 MY MRS OK, there are no power wires there. It all works off ground in the ’99 & later yrs. The switch has 3 terminals A, B, & C. I think they are marked that way & A is the top one. The bottom one gets the black ground wire & I think you have that right. The other heavy wire (12g) should be dark green & go in the middle (B) & the smaller (20g) light green goes on top. I think you have the top 2 reversed. The dark green is for the blower & the light green is for the compressor. You probably have the compressor coming on all the time except when the mode switch is off besides the blower only working in the a/c & defrost settings.
07-26-2013 02:13 PM
jc26 2000 4.0 with AC
07-26-2013 01:44 PM
RUBI 4 MY MRS Sounds like you have the 3 wires on the wrong terminals. What year do you have? They are not all the same.
07-26-2013 10:15 AM
jc26 I rewired the fan speed switch last year and it appears to be all good. This time I had to rewire the selector switch, which has 3 wires. Does anyone know the purpose of the 3 wires? By looking I'd say there's a 12v feed from the relay and the switch supplies ground. What;s the 3rd wire? Is there one for ac compressor, because the fan shuts off in the 2 modes that do not run the compressor. All modes that run the compressor work properly.
07-22-2013 04:09 PM
Big Sarge Check your wiring job would be my first but of advice. Also check all wires that you didn't replace to make sure they are not also partially melted. Vent selection "should" have nothing to do with blower motor running or not unless you turn it to the off setting.
07-22-2013 03:59 PM
jc26
ac heater flow problem

I had a meltdown the other day. Ended up replacing my heater/ac control head and some wiring.

Now my blower seems to shut off when I move the selector to vent or floor. All other positions work fine.

Any advice?

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


All times are GMT -5. The time now is 05:54 AM.



Jeep®, Wrangler, Liberty, Wagoneer, Cherokee, and Grand Cherokee are copyrighted and trademarked to Chrysler Motors LLC.
Wranglerforum.com is not in any way associated with the Chrysler Motors LLC