Jeep Wrangler Forum - Reply to Topic
Jeep Wrangler Forum

Go Back   Jeep Wrangler Forum > JK Jeep Wrangler Forum > JK General Discussion Forum > 2011 Wrangler Low Beams Suddenly Not Working

Join Wrangler Forum Today


Thread: 2011 Wrangler Low Beams Suddenly Not Working Reply to Thread
Title:
  
Message:
Post Icons
You may choose an icon for your message from the following list:
 

Register Now

In order to be able to post messages on the Jeep Wrangler Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in

Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Additional Options
Miscellaneous Options

Topic Review (Newest First)
08-26-2013 05:21 PM
movi3king So just an update...

Car sat in the damn dealership for 3 days.
What they came up with was that both low beam head lights blew. I questioned how and why they blew at the same time and they had no answers for me. They said there was nothing wrong with the car etc.

All i can say is that the bulbs where fine when i gave in the car so not sure why they say otherwise...

Bottom line they tried to hit me with a $185 bill after making me take and pay for a rental for 3 days etc...

I argued and got my way by having them drop everything all the way to 39.00 for 2 replacement bulbs...
08-20-2013 01:25 PM
movi3king Hey guys, so the battery pull did not help.

I will prob. end up having to take my baby in to the dealer, something i am dreading. Anyone have any idea if there is a fuse or relay i can check prior to the dealership hassle?

Thanks
08-19-2013 09:43 PM
kik Seems like a gremlin. Other than the battery disconnect, you're going to have to take it in. You're probably under the 3/36 so the warranty should take care of it.
08-19-2013 07:53 PM
David M
Quote:
Originally Posted by movi3king View Post
Hey guys, my 2011 wrangler low beams suddenly stopped working tonight for no reason. The lights work perfectly fine on high beams. I did check the bulbs and they are fine.

Occasionally when i unlock my car (and the low beams usually go on), or turn the nob as usual one will go on, then none will work then the other etc...

Something is wrong and im not really sure what.

I would like to check the fuse/relay but am unsure of which it is...
If anyone has any other solution to my problem please let me know.

Thanks!
We had a similar headlight problem start up out of the blue. Except, our blinkers and wipers went out at the very same time. That lead me to believe that it was a problem with the steering column stalks. Well, I drove it to our dealer the next morning, with no blinkers, and it turned out to be a bad circuit board on the back of the instrument cluster. The dealer had to replace the entire cluster panel, because it's apparently all one working piece. The whole nauseating ordeal took almost two weeks. They said that the panels were on back order, because of the high number of JK circuit board problems. Then the panels have to be individually programed with your current odometer reading. Chrysler must have just one person doing that job.

Luckily the dealer got the dash put back together like it never happened, with zero rattles. I hope that your headlight problem is a much simpler fix, and not like ours was. But if it is, start a case with Jeep immediately after your dealers diagnosis to expedite the process. They should also pay for a rental car, of course. Good luck!
08-19-2013 05:37 PM
Blastek that's a tough one. you try disconnecting the battery for 20ish minutes? Sounds like a computer issue.
08-19-2013 05:15 PM
movi3king Frustration- bump.
...as night fall is upon us once more.
08-19-2013 03:18 AM
movi3king
2011 Wrangler Low Beams Suddenly Not Working

Hey guys, my 2011 wrangler low beams suddenly stopped working tonight for no reason. The lights work perfectly fine on high beams. I did check the bulbs and they are fine.

Occasionally when i unlock my car (and the low beams usually go on), or turn the nob as usual one will go on, then none will work then the other etc...

Something is wrong and im not really sure what.

I would like to check the fuse/relay but am unsure of which it is...
If anyone has any other solution to my problem please let me know.

Thanks!

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


All times are GMT -5. The time now is 12:06 PM.



Jeep®, Wrangler, Liberty, Wagoneer, Cherokee, and Grand Cherokee are copyrighted and trademarked to Chrysler Motors LLC.
Wranglerforum.com is not in any way associated with the Chrysler Motors LLC