Jeep Wrangler Forum - Reply to Topic
Jeep Wrangler Forum

Go Back   Jeep Wrangler Forum > YJ Jeep Wrangler Forum > YJ General Discussion Forum > i dont know what the problem is.,. HELP???

Join Wrangler Forum Today


Thread: i dont know what the problem is.,. HELP??? Reply to Thread
Title:
  
Message:
Post Icons
You may choose an icon for your message from the following list:
 

Register Now

In order to be able to post messages on the Jeep Wrangler Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
User Name:
If you do not want to register, fill this field only and the name will be used as user name for your post.
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in

Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Additional Options
Miscellaneous Options

Topic Review (Newest First)
09-02-2009 11:21 PM
Orrin hey thanks ill check the cap and roter. and most deffinetly the firing timing. ill let you know if that works.
09-01-2009 09:50 PM
jpdocdave ya, code 33 is nothing.

i'm concerned about oil in #1, how did you determine this? cuz that is a big problem. and backfiring could be an indication the timing is off.

are you sure the firing order is right, maybe backfiring is just bad misfiring. and i didn't see cap and rotor on the tune up list, those can't be ignored.
09-01-2009 09:20 PM
minderbinder3 Code 33 is just telling you that there is no relay switch/fuse in the power box under the hood for the A/C. This is 100% normal since you don't have A/C. The problem must lie somewhere else. Check your fuel pressure and Crank position sensor.
09-01-2009 08:13 PM
Orrin
i dont know what the problem is.,. HELP???

i just bought a 1991 jeep wrangler, 4.0 L, 6 cylinder.

it has new:
Fuel Pump
Fuel Filter
Plugs
wires
Coil
throttle position sensor
oxygen sensor
and auto idle moter

there is a slight oil flow in #1...
it wont idle, it dies when clutch is let out (orput in gear), there is some backfiring before it dies.

the code reads 33, which means an A/C problem according to the guys at auto zone. the only problem with that is that there is no A/C in it.. so i am kinda lost.

does anyone know what could be wrong with it?

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


All times are GMT -5. The time now is 05:57 PM.



Jeep®, Wrangler, Liberty, Wagoneer, Cherokee, and Grand Cherokee are copyrighted and trademarked to Chrysler Motors LLC.
Wranglerforum.com is not in any way associated with the Chrysler Motors LLC