Jeep Wrangler Forum - Reply to Topic
Jeep Wrangler Forum

Go Back   Jeep Wrangler Forum > TJ Jeep Wrangler Forum > TJ Tech Forum > trans problems

Join Wrangler Forum Today


Thread: trans problems Reply to Thread
Title:
  
Message:
Post Icons
You may choose an icon for your message from the following list:
 

Register Now

In order to be able to post messages on the Jeep Wrangler Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
User Name:
If you do not want to register, fill this field only and the name will be used as user name for your post.
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in

Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Additional Options
Miscellaneous Options

Topic Review (Newest First)
01-06-2007 09:45 PM
04moneypit When I was running a detroit locker, I had very similar problems. Since that is not the case, I will have to agree with odhinn that your synchros are probably going down the tube, unless your clutch is so worn that it won't grab enough to let you shift smoothly. Are you having any clutch chatter or funny noises when you depress the clutch? If this is not the case, check your fluid levels and maybe change your tranny fluid with some new stuff, either pennzoil synchromesh or the dealer stuff.
01-06-2007 07:48 PM
black tj 97 no
01-06-2007 02:52 PM
04moneypit Do you have a locker in the rear end?
01-06-2007 05:40 AM
Odhinn Sounds like syncros to me, but having the wrong or contaminated fluid could cause it also.
01-06-2007 01:40 AM
black tj 97 ?
01-05-2007 01:25 PM
black tj 97
trans problems

i have been having problems shifting all of a sudden when im going from ist the second im feeling alittle bit of a clunk and same when im going from second to third third is not as bad though.

Also the gears are starting to grind when i shift fast from second to third third to fours and every now and then 5th. It is no consistant ether one shift it will then the next will be fine im thinking my Syncros. Any body have a clue. any thing i can do other that that becasue i dont want to pull the trans if i dont have too.

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


All times are GMT -5. The time now is 10:58 AM.



Jeep®, Wrangler, Liberty, Wagoneer, Cherokee, and Grand Cherokee are copyrighted and trademarked to Chrysler Motors LLC.
Wranglerforum.com is not in any way associated with the Chrysler Motors LLC