Jeep Wrangler Forum - Reply to Topic
Jeep Wrangler Forum

Go Back   Jeep Wrangler Forum > TJ Jeep Wrangler Forum > TJ Tech Forum > Turn Signal Grounding issue?

Join Wrangler Forum Today


Thread: Turn Signal Grounding issue? Reply to Thread
Title:
  
Message:
Post Icons
You may choose an icon for your message from the following list:
 

Register Now

In order to be able to post messages on the Jeep Wrangler Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
User Name:
If you do not want to register, fill this field only and the name will be used as user name for your post.
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in

Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Additional Options
Miscellaneous Options

Topic Review (Newest First)
09-15-2009 05:26 PM
woods453 I might be wrong, but I'm pretty sure they ground inside the light housing. I would try to swap the 2 lightbulbs that are in the tail light. If the alarm guy took them out and put them back in the wrong sockets, it screws up everything because those bulbs are not the same.
09-15-2009 05:09 PM
MrMiyagi
Turn Signal Grounding issue?

Well, I had an alarm installed on my jeep and now things are sort of screwy. I'm still trying to get ahold of the guy who installed the alarm system, but no luck... so hopefully someone here can help me out.

All my turn signals work fine when I first start up the vehicle, except for my driver's side rear light. It is very dim, especially when i'm using my break + left turn signal. However, as I drive the turn signal rate sometimes speeds up 2x as fast. When it speeds up like this, it actually effects both my left and rear turn signals. Additionally, sometimes both turn signals / brake lights cut out completely.

All my fuses are intact, and since the turn signal problems are sporadic, I doubt it's my brake or turn signal relays.

All clue's lead to some type of grounding issue but finding it has been a problem. Every ground I've come across is clean and tight.

Does anyone know where the tail light grounds are located? Do they return from the tail light back up to the front cab and ground somewhere up there?

Help is much appreciated

2006 Wrangler Sport

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


All times are GMT -5. The time now is 10:22 PM.



Jeep®, Wrangler, Liberty, Wagoneer, Cherokee, and Grand Cherokee are copyrighted and trademarked to Chrysler Motors LLC.
Wranglerforum.com is not in any way associated with the Chrysler Motors LLC