Jeep Wrangler Forum - Reply to Topic
Jeep Wrangler Forum

Go Back   Jeep Wrangler Forum > Community Forums > WF Site Help & Support > Inserting a picture

Join Wrangler Forum Today


Thread: Inserting a picture Reply to Thread
Title:
  
Message:
Post Icons
You may choose an icon for your message from the following list:
 

Register Now

In order to be able to post messages on the Jeep Wrangler Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
User Name:
If you do not want to register, fill this field only and the name will be used as user name for your post.
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in

Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Additional Options
Miscellaneous Options

Topic Review (Newest First)
09-17-2009 08:43 PM
Scout
Quote:
Originally Posted by Chris Caldwell View Post
Hi,
Can someone explain to me how to put a picture in a post? Someone has asked me to post a pic of the issue I'm experiencing, yet, when I click insert image, all i get is Http//???.

Thank you very much.
Chris
Try this too: http://www.wranglerforum.com/f2/this...-pic-8794.html
09-17-2009 08:16 PM
4Jeepn should be gone...


Cancer Get Informed
"Yesterday is history, tomorrow is a mystery, but today is a gift. That is why it is called the "present."
09-17-2009 08:09 PM
Levinoss
Quote:
Originally Posted by 4Jeepn View Post
nothing there when I use Firefox...
Yea, I use firefox and opera and it's only IE users that see them. No idea...
09-17-2009 08:08 PM
4Jeepn
Quote:
Originally Posted by Levinoss View Post
I can't figure out why there is 2 box's there to be honest. They only seem to show up with IE and there is no code for them in my signature. Image link, 2 links to a website.
nothing there when I use Firefox...
09-17-2009 08:06 PM
Levinoss
Quote:
Originally Posted by 4Jeepn View Post
yes and no
I can't figure out why there is 2 box's there to be honest. They only seem to show up with IE and there is no code for them in my signature. Image link, 2 links to a website.
09-17-2009 08:04 PM
4Jeepn
Quote:
Originally Posted by Levinoss View Post
You use internet explorer?
yes and no
09-17-2009 08:01 PM
Levinoss
Quote:
Originally Posted by 4Jeepn View Post
So the two red x boxs are supposed to be there in your sig then?
You use internet explorer?
09-17-2009 07:56 PM
4Jeepn
Quote:
Originally Posted by Levinoss View Post
I just prefer using a Imageshack account so I don't have to keep uploading the same photos all the time.
So the two red x boxs are supposed to be there in your sig then?
09-17-2009 07:54 PM
Levinoss
Quote:
Originally Posted by 4Jeepn View Post
Or if you go into the reply box... you will see a paper clip icon next to the face Icon. That will allow you to upload pic's from your computer...
I just prefer using a Imageshack account so I don't have to keep uploading the same photos all the time.
09-17-2009 07:52 PM
Chris Caldwell Thank you!!!
09-17-2009 07:52 PM
4Jeepn Or if you go into the reply box... you will see a paper clip icon next to the face Icon. That will allow you to upload pic's from your computer...
09-17-2009 07:39 PM
Levinoss Click the link I posted.
09-17-2009 07:31 PM
Chris Caldwell Thank you for your quick response. I'm pretty good with a computer but when you say to upload a picture from a file on your desktop, i cannot find an upload button within the form to respond. The "Insert Picture" icon only shows Http://, it doesn't have a "browse to" button. So I am not sure what the syntax should be.
09-17-2009 07:22 PM
Levinoss ImageShack® - Image Hosting

Upload your picture from a file on your desktop or the direct link from a website. Then post the direct link with [*IMG][*/IMG] Tags around the link.
09-17-2009 07:16 PM
Chris Caldwell
Inserting a picture

Hi,
Can someone explain to me how to put a picture in a post? Someone has asked me to post a pic of the issue I'm experiencing, yet, when I click insert image, all i get is Http//???.

Thank you very much.
Chris

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


All times are GMT -5. The time now is 05:00 AM.



Jeep®, Wrangler, Liberty, Wagoneer, Cherokee, and Grand Cherokee are copyrighted and trademarked to Chrysler Motors LLC.
Wranglerforum.com is not in any way associated with the Chrysler Motors LLC