Jeep Wrangler Forum - Reply to Topic
Jeep Wrangler Forum

Go Back   Jeep Wrangler Forum > TJ Jeep Wrangler Forum > TJ General Discussion Forum > Oil Gauge Went to Zero

Join Wrangler Forum Today


Thread: Oil Gauge Went to Zero Reply to Thread
Title:
  
Message:
Post Icons
You may choose an icon for your message from the following list:
 

Register Now

In order to be able to post messages on the Jeep Wrangler Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
User Name:
If you do not want to register, fill this field only and the name will be used as user name for your post.
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in

Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Additional Options
Miscellaneous Options

Topic Review (Newest First)
10-28-2009 08:18 PM
Atthehop I guess they just don't make them like they used to, my YJ went 200K without every needing anything like this. Like I say in the office, lowest bidder never gets you the best product. IMO I would never buy a Chrysler, the only reason I purchased the TJ was it was not completely screwed up by them but they are getting close. Look at the other products they make...all pieces of junk. We have thousands of them and I can guarantee that.
10-28-2009 08:12 PM
Jerry Bransford Bad oil pressure senders are common. Mine went bad and gave me intermittent zero oil pressure indications near midnight on an unlit deserted desert road outside of Las Vegas 35 miles from my destination. My TJ was near new and it scared the crap out of me since I wasn't aware how common bad senders were yet.
10-28-2009 08:09 PM
Atthehop
Oil Gauge Went to Zero

Started to go to work this morning and my oil gauge dropped to zero. I think it's the sender because there is no valve tap or knocking noise. Lucky for me I was just 1/2 block away and ran it back into the driveway.

But I am leaving for a long weekend with the wifey and will not be able to check it out until the weekend after this weekend. (It's dark when we leave in the morning and dark when we get home, sucks) Going to order a sending unit from the dealer, I get parts wholesale from the stealership cheaper that the local autoparts stores. It pays to work for a company that buys over 250,000 cars a year. (not a typo)

Anyone else have this problem with a 2004 4 cyl.

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


All times are GMT -5. The time now is 03:36 AM.



Jeep®, Wrangler, Liberty, Wagoneer, Cherokee, and Grand Cherokee are copyrighted and trademarked to Chrysler Motors LLC.
Wranglerforum.com is not in any way associated with the Chrysler Motors LLC