Jeep Wrangler Forum - Reply to Topic
Jeep Wrangler Forum

Go Back   Jeep Wrangler Forum > TJ Jeep Wrangler Forum > TJ Tech Forum > rear light/turn signal out

Join Wrangler Forum Today


Thread: rear light/turn signal out Reply to Thread
Title:
  
Message:
Post Icons
You may choose an icon for your message from the following list:
 

Register Now

In order to be able to post messages on the Jeep Wrangler Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
User Name:
If you do not want to register, fill this field only and the name will be used as user name for your post.
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in

Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Additional Options
Miscellaneous Options

Topic Review (Newest First)
09-21-2013 11:01 PM
bandman Is the switch hard to replace?
09-21-2013 08:56 PM
Water Dog Is the tail light on that side also out? If so, it's most likely a bad ground. If not, be absolutely sure that the bulb is good first The brake light and turn signal work off the same filiment within the bulb, and use the same wire to the back for both functions. If all that is good, check the connector to your multifunction switch (the one you described) and if the connector is looks good, try testing the brake light/turnsignal wire there for power with either the brake pressed, or the turn signal on. Don't remember what color the wire is, but it's the same as at the light. If there's no power there, then replace the switch.
09-21-2013 08:14 PM
Nealhalverson
rear light/turn signal out

I am having trouble w/ my 2004 jeep, electrically. The left back brake light is out- but it's not the bulb. No left rear turn signal, either. This happened before and the dealership said it was the (the thing that you use to turn on lights/turn signals-connected to the steering column) thing lol so they replaced it. After a few years the same problem started again. I traced back the wiring as best I could, wiggling any connectors, etc.

Any help is truly appreciated.

Neal

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


All times are GMT -5. The time now is 08:09 AM.



Jeep®, Wrangler, Liberty, Wagoneer, Cherokee, and Grand Cherokee are copyrighted and trademarked to Chrysler Motors LLC.
Wranglerforum.com is not in any way associated with the Chrysler Motors LLC