Jeep Wrangler Forum - Reply to Topic
Jeep Wrangler Forum

Go Back   Jeep Wrangler Forum > Community Forums > WF Site Help & Support > Ads below User CP banner a pita!

Join Wrangler Forum Today


Thread: Ads below User CP banner a pita! Reply to Thread
Title:
  
Message:
Post Icons
You may choose an icon for your message from the following list:
 

Register Now

In order to be able to post messages on the Jeep Wrangler Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
User Name:
If you do not want to register, fill this field only and the name will be used as user name for your post.
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in

Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Additional Options
Miscellaneous Options

Topic Review (Newest First)
10-10-2013 12:55 PM
HelenaAG Thanks for confirming guys.

Cheers,
CG
10-10-2013 11:26 AM
beufort67 IT'S FIXED!!!! PRAISE JESUS!!!
10-09-2013 06:39 PM
IcarusLSC Let us know when you get on your pc
10-09-2013 06:33 PM
beufort67
Quote:
Originally Posted by IcarusLSC View Post
Seems to be fixed today on both pc and phone Thank you! Is yours fine now too beufort67?
As of my post at 2:12 it wasn't....I'm on the app now and it's always been fine I think.
10-09-2013 06:26 PM
IcarusLSC Seems to be fixed today on both pc and phone Thank you!
Is yours fine now too beufort67?
10-09-2013 01:12 PM
beufort67 I was told by schnutzy to post here...I am assuming this is the thread he was speaking of since this is exactly what I am experiencing...its exactly as the original poster describes, you load a page and start scrolling or go to click on a link, bam! the page moves (most of the time right to an ad for me :| ) it is pretty frustrating. I am on a pc running win 7 with google chrome as the browser.

thanks

10-07-2013 02:16 PM
HelenaAG Hi IcarusLSC, sorry for the delay as we are still trying to figure out for you as we can't replicate the issue from when it was fixed before. Is anyone else experiencing this issue?

Please let me know.

CG - Community Support
10-06-2013 12:45 AM
IcarusLSC Still nothing eh?
09-29-2013 09:30 PM
IcarusLSC It's very annoying. I've seen lots of sites with static sized boxes for the ads up top, dunno why its not like that here?
09-24-2013 11:34 AM
IcarusLSC Thanks for checking into it
09-24-2013 09:11 AM
HelenaAG
Quote:
Originally Posted by IcarusLSC View Post
That rectangular ad below the banner that has the buttons for User CP, Gallery, FAQ, etc etc is a pita!

When browsing through the forum, I click a thread or section and it loads but that banner doesn't load for a second or two after, which 'drops' the whole page another inch or so while reading, very annoying!

Also, If I am clicking quickly through threads or sections it will make me miss the links and click on others I don't want to read when it drops, also very annoying!

Can it be made a fixed sized box like many other forums I've seen, so it doesn't matter how long it takes to load, it will be the same size and not cause these annoying issues?

Thanks
Hi, thank you for the report. We are looking into this issue again and will let you know to confirm on your end.

Regards,
CG - Community Support
09-23-2013 06:04 PM
4Jeepn will let the tech know.. thought we had it solved.. guess not..
09-23-2013 05:15 PM
IcarusLSC Oh yah, sorry!
Pc, Win 7 64bit, IE 9

It does it on my phone too, android 4.1, default browser, not the app...
09-23-2013 05:12 PM
4Jeepn what platform are you using.. firefox. IE.. chrome etc.. phone pc mac etc..
09-23-2013 01:07 PM
IcarusLSC
Ads below User CP banner a pita!

That rectangular ad below the banner that has the buttons for User CP, Gallery, FAQ, etc etc is a pita!

When browsing through the forum, I click a thread or section and it loads but that banner doesn't load for a second or two after, which 'drops' the whole page another inch or so while reading, very annoying!

Also, If I am clicking quickly through threads or sections it will make me miss the links and click on others I don't want to read when it drops, also very annoying!

Can it be made a fixed sized box like many other forums I've seen, so it doesn't matter how long it takes to load, it will be the same size and not cause these annoying issues?

Thanks

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


All times are GMT -5. The time now is 07:38 PM.



Jeep®, Wrangler, Liberty, Wagoneer, Cherokee, and Grand Cherokee are copyrighted and trademarked to Chrysler Motors LLC.
Wranglerforum.com is not in any way associated with the Chrysler Motors LLC