Jeep Wrangler Forum - Reply to Topic
Jeep Wrangler Forum

Go Back   Jeep Wrangler Forum > TJ Jeep Wrangler Forum > TJ Tech Forum > !!ALL LIGHTS FAILING(no dash, tail, or instrument panel)!!!

Join Wrangler Forum Today


Thread: !!ALL LIGHTS FAILING(no dash, tail, or instrument panel)!!! Reply to Thread
Title:
  
Message:
Post Icons
You may choose an icon for your message from the following list:
 

Register Now

In order to be able to post messages on the Jeep Wrangler Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
User Name:
If you do not want to register, fill this field only and the name will be used as user name for your post.
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in

Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Additional Options
Miscellaneous Options

Topic Review (Newest First)
01-28-2010 11:28 AM
Indy Look for ET in your garage ...
01-27-2010 10:46 PM
midget-farmer Could it be the voltage regulator? If the alternator is genning too much juice you can burn out stuff.

You could also have too large a fuse - those are supposed to blow years before a wire melts. Why didn't your fuse blow?
01-27-2010 11:32 AM
lemonth
!!ALL LIGHTS FAILING(no dash, tail, or instrument panel)!!!

Hey Guys,

I have posted a couple of posts regarding recent light issues I have been having. To date I have lost:

1. Instrument cluster lights
2. Dash lights
3. Tail lights (brake lights still work)
4. Fog Lights
5. Steering wheel power functions

I know that the replacing the clockspring will resolve the steering wheel issues but it seems that there is a virus spreading through my car and that it is just one electrical system after another. This includes the heater switch wiring that recently melted itself into a giant plastic blob. Though I fixed that, it seems that more and more functions are disappearing. I have checked all of the basic things that I can (fuses, wiring, amps) nothing has been conclusive and have just sent it to a mechanic. I haven't touched electrical since I screwed up the wiring on my LR Defender.

Anything I can tell him to keep the bill down or save a few hours in labor?

Thanks!

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


All times are GMT -5. The time now is 11:23 PM.



Jeep®, Wrangler, Liberty, Wagoneer, Cherokee, and Grand Cherokee are copyrighted and trademarked to Chrysler Motors LLC.
Wranglerforum.com is not in any way associated with the Chrysler Motors LLC