Jeep Wrangler Forum - Reply to Topic
Jeep Wrangler Forum

Go Back   Jeep Wrangler Forum > WF Local > WF Local Forums for Your Region and State > New Mexico Jeep Forum > What was done to your Rig this week??

Join Wrangler Forum Today


Thread: What was done to your Rig this week?? Reply to Thread
Title:
  
Message:
Post Icons
You may choose an icon for your message from the following list:
 

Register Now

In order to be able to post messages on the Jeep Wrangler Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
User Name:
If you do not want to register, fill this field only and the name will be used as user name for your post.
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in

Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Additional Options
Miscellaneous Options

Topic Review (Newest First)
Today 10:00 AM
Walle
Quote:
Originally Posted by AwesomeJoshome View Post
Hey guys, quick question! I'm scratching my head at this point. My jeeps been riding rough and wanting to stall(barely got it running again yesterday). I ran some diagnostics when the issues came up, and the computer gave me two error codes. P0320 and P0340. They were the crankshaft position sensor and camshaft position sensor. I replace the crankshaft position sensor. And assumed the code would clear. Buuuuut it didn't, at least that part is working now.

The portion I don't understand is where the hell is the CAMSHAFT position sensor in the 98 TJ sport. Me and my family have fixed all else but the jeep still wants it to stall when running. At this point I'm beginning to think that the issues lay in the wiring, not the parts themselves. But have no idea what I'm doing when it comes to the electrical system.

Sorry, if I didn't explain the problem well enough, it's pretty specific and don't want to make it seem like anything else.
My buddy Ali had this same problem. I can't remember what the fix was, but I will ask him to post on here with his fix.
Yesterday 08:27 PM
AwesomeJoshome Hey guys, quick question! I'm scratching my head at this point. My jeeps been riding rough and wanting to stall(barely got it running again yesterday). I ran some diagnostics when the issues came up, and the computer gave me two error codes. P0320 and P0340. They were the crankshaft position sensor and camshaft position sensor. I replace the crankshaft position sensor. And assumed the code would clear. Buuuuut it didn't, at least that part is working now.

The portion I don't understand is where the hell is the CAMSHAFT position sensor in the 98 TJ sport. Me and my family have fixed all else but the jeep still wants it to stall when running. At this point I'm beginning to think that the issues lay in the wiring, not the parts themselves. But have no idea what I'm doing when it comes to the electrical system.

Sorry, if I didn't explain the problem well enough, it's pretty specific and don't want to make it seem like anything else.
04-14-2014 06:50 AM
Jt_Ripper
Quote:
Originally Posted by Scampers View Post
Thanks JT. You know what has come available.
oh ya!!! thank you!!

let me know when i can pick it up.. i still havent plastic welded yet.. divorce and all..
04-13-2014 09:31 PM
AwesomeJoshome Need to change out my cam position sensor cause my jeep won't start. :/. Already changed out the crankshaft position sensor. Doing this tomorrow. Hopefully it all goes well.
04-13-2014 07:45 PM
Walle
Quote:
Originally Posted by wat3rdog View Post
Looks good
Thanks!

Quote:
Originally Posted by NMBruce View Post
nice, which make?
Thanks! Trek Armor

[QUOTE="Commandocon;9728058"] Great match to the new junior Jeepers seat! /QUOTE]

Yea, I really like the Recaro car seat!
04-12-2014 10:05 PM
tjmach Just finished putting my Hooker headers in and running a 3 inch exhaust with a borla muffler. Put in a steering pump cooler and relocated my brake line on the rear. Just in time. Heading to Moab EJS tomorrow, staying to Saturday.
04-12-2014 10:49 AM
wat3rdog Looks good with that front winch bracket. There rear looks nice and clean.
04-11-2014 06:10 PM
kenb1023 Wired in My front 14" LED light to the sPod and Bumper mounted D2 LED backup lights to the backup switch. All I can say is they are bright.
04-11-2014 05:16 PM
wat3rdog I found some old clearance lights in my drawer so I added them to my trailer the other day. I then broke a bulb so I upgraded the bulbs to LED replacements. Much nicer that the standard 10˘ bulb.

Attachment 975106
04-10-2014 04:20 PM
Scampers
Quote:
Originally Posted by Jt_Ripper View Post
nice scamp
Thanks JT. You know what has come available.
04-09-2014 09:15 PM
Jt_Ripper nice paul i need a place to store my top and then ill go topless all the time
04-09-2014 09:14 PM
Jt_Ripper nice scamp
04-09-2014 04:56 PM
Scampers New front bumper. Birthday month lol
04-08-2014 08:39 PM
Commandocon
Quote:
Originally Posted by Walle View Post
Seat covers on.
Great match to the new junior Jeepers seat!

Quote:
Originally Posted by NYGLT56 View Post
Setup the ORO SwayLoc with my OBA Arb compressor.

And found a stock TJ on 33s to park next to. Finally. A modded TJ I'm taller than!
That's a great set up

Quote:
Originally Posted by Jt_Ripper View Post
new evap canister.. and zip tied my transfer case cable up. seems the little plastic piece broke and my cable was floppy..
Quick thinking, looks good.


Put on a new Bestop bikini, my spiderweb fits comfortably underneath if I feel the need for more sun lol.



04-07-2014 10:49 PM
Scampers
Quote:
Originally Posted by kenb1023 View Post
Saturday Wat3dog and I got the LOD rear bumper on. Still have a few odds and ends to put on like the HiLift mounting bracket but for the most part it is done. Sunday I put the sPod in. Now just need to wire the lights
Very nice!
04-07-2014 02:34 PM
wat3rdog You mean this LOD? Lol. Looks good
Attachment 961090
04-07-2014 12:34 PM
kenb1023 Saturday Wat3dog and I got the LOD rear bumper on. Still have a few odds and ends to put on like the HiLift mounting bracket but for the most part it is done.
Sunday I put the sPod in. Now just need to wire the lights
04-07-2014 09:05 AM
NMBruce
Quote:
Originally Posted by Walle View Post
Seat covers on.
nice, which make?
04-06-2014 10:03 PM
wat3rdog
Quote:
Originally Posted by Walle View Post
Seat covers on.
Looks good
04-05-2014 02:22 PM
Jt_Ripper new evap canister.. and zip tied my transfer case cable up. seems the little plastic piece broke and my cable was floppy..
04-03-2014 02:06 PM
jksavage
Quote:
Originally Posted by muddypaws View Post
Love their dry air filters. Great company :-)
Yes they do, think that's my next purchase.
04-03-2014 12:43 AM
NYGLT56 Setup the ORO SwayLoc with my OBA Arb compressor.

Attachment 945154

And found a stock TJ on 33s to park next to. Finally. A modded TJ I'm taller than!
04-02-2014 09:23 PM
Walle Seat covers on.
04-01-2014 08:15 AM
wat3rdog
Quote:
Originally Posted by BigJK View Post
Installed the AeroForce Interceptor Gauges a few weeks ago, and the Trektop NX today (it was barely 60 degrees here, but with the sun shining on it, I was able to get it on pretty easily).
Nice gauges. Good looking rig
03-31-2014 09:58 AM
brodee11
Quote:
Originally Posted by BigJK View Post
Installed the AeroForce Interceptor Gauges a few weeks ago, and the Trektop NX today (it was barely 60 degrees here, but with the sun shining on it, I was able to get it on pretty easily).
Nice!
03-30-2014 05:17 PM
muddypaws
Quote:
Originally Posted by jksavage View Post
Installed 2.5" mandrel stainless hi-tuck Afe cat back exhaust, had a few issues with fitment and a couple other things. After an email to Afe I got a response from the Product Manager with an apology and a new exhaust from their product line. He was very adamant about making this right and finding out where this was purchased to insure these faulty systems were pulled from the shelf. Needless to say, I am very satisfied with the sound and performance this system has given me at a very affordable price and the customer service is mind blowing. I wish more companies were like this.
Love their dry air filters. Great company :-)
03-30-2014 04:38 PM
BigJK Installed the AeroForce Interceptor Gauges a few weeks ago, and the Trektop NX today (it was barely 60 degrees here, but with the sun shining on it, I was able to get it on pretty easily).
03-30-2014 08:59 AM
callbob sounds good. right now in the process of re u jointing (is that a tech term) ALL shafts. Got rear done, pumpkin grease changed (more tech terms) all moving parts lubed. Now working on front. Got short shaft (not JT) re jointed last night, might just go ahead and do new ball joints while torn down. Bought a OCT u joint tool on Amazon, beats the hell out of hammer and socket method. only 4 more u joints to go.
03-30-2014 08:51 AM
NM_JK
Quote:
Originally Posted by callbob View Post
I see it over to the left. What are you putting in?
I picked up a set of jk pull offs with 4.88s and ARB air lockers. Nothing too fancy, but a big upgrade from my unlocked, 3.21, axles!
03-30-2014 08:14 AM
callbob I see it over to the left. What are you putting in?
This thread has more than 30 replies. Click here to review the whole thread.

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


All times are GMT -5. The time now is 04:24 PM.



Jeep®, Wrangler, Liberty, Wagoneer, Cherokee, and Grand Cherokee are copyrighted and trademarked to Chrysler Motors LLC.
Wranglerforum.com is not in any way associated with the Chrysler Motors LLC