Jeep Wrangler Forum - Reply to Topic
Jeep Wrangler Forum

Go Back   Jeep Wrangler Forum > JK Jeep Wrangler Forum > JK General Discussion Forum > 2010 Model just developed a sound...

Join Wrangler Forum Today


Thread: 2010 Model just developed a sound... Reply to Thread
Title:
  
Message:
Post Icons
You may choose an icon for your message from the following list:
 

Register Now

In order to be able to post messages on the Jeep Wrangler Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
User Name:
If you do not want to register, fill this field only and the name will be used as user name for your post.
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in

Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Additional Options
Miscellaneous Options

Topic Review (Newest First)
03-27-2010 11:20 AM
Ozarkharleyguy Ended up being some kind of brake switch that was fixed under warranty. Was in a hurry when I picked it up and probably didn't listen as close as I should have. Bottom line was it was fixed, I didn't have to pay and was already running late.
03-26-2010 02:14 AM
Ozarkharleyguy No, didn't take care of it so tomorrow its off to the stealer to leave it with him.
03-24-2010 09:42 PM
Ozarkharleyguy I wonder if the rain I'll be driving in tomorrow will be as good as a wash? Guess I'll see.
03-24-2010 10:56 AM
jk'n I was going toward mud on the calipers but the dealer saying wash it down pretty much was the same solution I was going to mention.
03-24-2010 10:45 AM
Ozarkharleyguy Haven't been on the trail. Talked to dealer and they said maybe pad dust buildup, to wash it and if it still does it to bring it in. Oh and only 3,100 miles.
03-24-2010 09:13 AM
InfernoGirl How many miles? Stuck caliper maybe, glazed pad... could be a bunch of things.
03-24-2010 07:11 AM
jk'n Been on the trail with it?
03-24-2010 06:01 AM
Ozarkharleyguy
2010 Model just developed a sound...

...it sounds like a metal on metal sound when I apply the brakes. I checked the brake calipher and it seems tight, but only to the hand, not wrench. I first thought something was rolling when I applied the brakes. Its only about 4 to 5 months old and still under warranty so I suppose I'll let the stealer look at it. I cringe if I ever have to go into a dealer. Its always something with them. Usually come away with a bad feeling and so often they treat a symptom and takes several trips to get the real problem fixed. Hmmm maybe they are smarter than I thought and I'm the dumb one. Ohh I know thats gonna get some feedback.

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


All times are GMT -5. The time now is 09:32 AM.



Jeep®, Wrangler, Liberty, Wagoneer, Cherokee, and Grand Cherokee are copyrighted and trademarked to Chrysler Motors LLC.
Wranglerforum.com is not in any way associated with the Chrysler Motors LLC