Jeep Wrangler Forum - Reply to Topic
Jeep Wrangler Forum

Go Back   Jeep Wrangler Forum > TJ Jeep Wrangler Forum > TJ Tech Forum > Problem after Body/Motor mount lift

Join Wrangler Forum Today


Thread: Problem after Body/Motor mount lift Reply to Thread
Title:
  
Message:
Post Icons
You may choose an icon for your message from the following list:
 

Register Now

In order to be able to post messages on the Jeep Wrangler Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
User Name:
If you do not want to register, fill this field only and the name will be used as user name for your post.
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in

Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Additional Options
Miscellaneous Options

Topic Review (Newest First)
12-23-2005 12:39 AM
Jerry Bransford First thing to try that will probably take care of the issue is to pull the top shifter boot off and cut the neopreme ring off that holds the boot up. That ring restricts the throw of the lever once a body lift is installed, enough so that the lever can't fully engage the gears.

If that doesn't do it, you can remove the console and redrill the mounting holes 3/4" of an inch or so back and relocate the console so it no longer gets in the way of the shifter.

On my '97, there are two bolts at the bottom of the console department, two screws on the side at the rear, and one last one under one of the cup holder. I think that's all there are, though yours is newer than mine so it may be a bit different. It should take no more than 5-10 minutes to get the console completely out.
12-22-2005 06:58 PM
Agent Orange
Problem after Body/Motor mount lift

I installed a 1 1/4 inch body lift along with a 1" motor mount lift in my 2005 "X" with 6 cylinder and 6 speed manual today. Everything went fine and the motor lift got rid of the vibration that I got from my 2" budget boost.
But, in 2nd,4th, and 6th gears, the shifter rubs the console. It is so bad in 4th that it will hop out of gear if I don't hold it in. I hope I can just move the console to the rear about a half inch and get rid of the problem. It was getting dark after I got cleaned up and took it for a test drive. I didn't see any screws inside the console box to remove the console. I didn't want to crawl under it and get dirty again. Does anyone know how the console mounts in a 2005? Screws on the top? Bottom screws? Somehow else? Or any other solutions to my problem?
Thanks.

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


All times are GMT -5. The time now is 05:13 AM.



Jeep®, Wrangler, Liberty, Wagoneer, Cherokee, and Grand Cherokee are copyrighted and trademarked to Chrysler Motors LLC.
Wranglerforum.com is not in any way associated with the Chrysler Motors LLC