Jeep Wrangler Forum - Reply to Topic
Jeep Wrangler Forum

Go Back   Jeep Wrangler Forum > TJ Jeep Wrangler Forum > TJ Tech Forum > Gauge Calibration

Join Wrangler Forum Today


Thread: Gauge Calibration Reply to Thread
Title:
  
Message:
Post Icons
You may choose an icon for your message from the following list:
 

Register Now

In order to be able to post messages on the Jeep Wrangler Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in

Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Additional Options
Miscellaneous Options

Topic Review (Newest First)
12-27-2005 02:37 PM
ktaztrafe
Fixed

I took the needles back off while the car was running, filled the tank to put that one full and heated the engine to place it at half, seems to work well so far, I guess I just have to wait until the gas light comes on .. heh
12-27-2005 01:24 AM
ktaztrafe The wiring wasn't altered in any way. The gauges do move when the key is turned to accessories, goes to full then back down to almost 0, but when the car is running the gauges are maxed out.
12-27-2005 01:22 AM
kbart Did you maintain your ground to the gauges?
12-27-2005 12:43 AM
ktaztrafe
Gauge Calibration

I installed reverse glow gauges for a 2003 Jeep TJ Sport. When I began the isntallation I could not slide the whole gauge over the needles because of the Odometer reset button, it was in the way and there was no way to get it on with the needles still there. I took the needles off the Battery Gauge, Gas Tank Gauge, Oil pressure Gauge, Speedometer Gauge and Engine Temperature Gauge, when I put them back on I made sure they were exactly at the same spot and when I pushed them up a bit they went back to the Zero position. I then started the car with everything back in place and all the gauges but the Speedometer were at the Max posistion. Do you know why this is happening or is there any way I can fix this without bringing it to a shop. How can I recalibrate these gauges to read correctly? Has anyone else installed the one piece reverse glow gauge face set? Any help would be greatly appreciated, Thanks !

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


All times are GMT -5. The time now is 09:06 AM.



Jeep®, Wrangler, Liberty, Wagoneer, Cherokee, and Grand Cherokee are copyrighted and trademarked to Chrysler Motors LLC.
Wranglerforum.com is not in any way associated with the Chrysler Motors LLC