Jeep Wrangler Forum - Reply to Topic
Jeep Wrangler Forum

Go Back   Jeep Wrangler Forum > General Jeep Discussions > Communications and Electronics > 06 Rubicon Annoying Warning Sound.

Join Wrangler Forum Today


Thread: 06 Rubicon Annoying Warning Sound. Reply to Thread
Title:
  
Message:
Post Icons
You may choose an icon for your message from the following list:
 

Register Now

In order to be able to post messages on the Jeep Wrangler Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
User Name:
If you do not want to register, fill this field only and the name will be used as user name for your post.
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in

Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Additional Options
Miscellaneous Options

Topic Review (Newest First)
05-03-2010 12:34 PM
Schmo The fuse you pull to eliminate the noise when the door is open or taken off is not under the hood but behind the glove box. You'll have to do a search to find out which fuse to pull . . . I want to say #4 but it's been a couple of years since I pulled mine and never bothered to put it back when I put the doors back on. I don't really mind the E-brake one so I've never messed with it.
05-03-2010 12:08 PM
ygohome did you pull the right fuse? I have an 04 rubicon and the fuse I pulled is actually labled "doors" i believe. I can check it again when I get home cuz it's been awhile since I checked.
05-03-2010 11:43 AM
paid4
06 Rubicon Annoying Warning Sound.

I need some help with this annoying warning sound in my stock 06 Ruby. With the key in the ignition the warning sound beeps and bleats at me way too loudly when the driver side door is left open. It also sounds off whenever I apply the emergency brake with the key in the ignition. I've removed the 10 amp fuse from the accessories slot under the hood, and the beeper does go off. However, a new annoyance comes up with a blinking "no fuse" message in the digital odometer window. I know that there is an easy fix to this, but the techs at the local Jeep shop either don't know how to shut this thing off, or they won't tell me. I would appreciate any ideas from fellow Wrangler owners. Thanks for the help.

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


All times are GMT -5. The time now is 09:16 PM.



Jeep®, Wrangler, Liberty, Wagoneer, Cherokee, and Grand Cherokee are copyrighted and trademarked to Chrysler Motors LLC.
Wranglerforum.com is not in any way associated with the Chrysler Motors LLC