Jeep Wrangler Forum - Reply to Topic
Jeep Wrangler Forum

Go Back   Jeep Wrangler Forum > YJ Jeep Wrangler Forum > YJ Tech Forum > '95 Odometer Stopped Working

Join Wrangler Forum Today


Thread: '95 Odometer Stopped Working Reply to Thread
Title:
  
Message:
Post Icons
You may choose an icon for your message from the following list:
 

Register Now

In order to be able to post messages on the Jeep Wrangler Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in

Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Additional Options
Miscellaneous Options

Topic Review (Newest First)
05-19-2010 07:18 AM
drum03 I checked the fuse for the gage cluster last night. It was still in tact. Is there an individual fuse for each gage that I'm missing?
05-14-2010 10:21 PM
Kohrs93 A fuse? I know my friend had the same problem with his gas gage and a 10 cent fuse fixed the problem.
05-14-2010 07:09 AM
drum03 Has anyone else had this problem? I plan on working on my Jeep tomorrow and would like a few ideas that I can troubleshoot.

The only other possible cause that I found while searching was a bad connection between the gage cluster and wiring harness.
05-11-2010 08:28 AM
drum03
'95 Odometer Stopped Working

The odometer stopped working on my '95 YJ. All the other gages still work (including the spedo). Any thoughts as to what could have caused this issue?

The only explanation I can come up with stems from media blasting the drivers side floor board last fall. After blasting the floor there was media dropping from under the dash for about a month. I finally took the dash apart, removed the gage cluster and blew out the remaining media with an air hose. The odometer stopped working about two months after this. Could the media have worked its way into the cluster and bound up the odometer gears?

Any input will be greatly appreciated!

Robby

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


All times are GMT -5. The time now is 03:40 AM.



Jeep®, Wrangler, Liberty, Wagoneer, Cherokee, and Grand Cherokee are copyrighted and trademarked to Chrysler Motors LLC.
Wranglerforum.com is not in any way associated with the Chrysler Motors LLC