Jeep Wrangler Forum - Reply to Topic
Jeep Wrangler Forum

Go Back   Jeep Wrangler Forum > YJ Jeep Wrangler Forum > YJ Tech Forum > No power to my fuel system?

Join Wrangler Forum Today


Thread: No power to my fuel system? Reply to Thread
Title:
  
Message:
Post Icons
You may choose an icon for your message from the following list:
 

Register Now

In order to be able to post messages on the Jeep Wrangler Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in

Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Additional Options
Miscellaneous Options

Topic Review (Newest First)
03-18-2007 04:27 PM
kyle i dont suppose you have a power probe do you? if you do you can check for power and ground. you should check the wires and look for fuseable links that might have blown. get a can of starting fluid and see if it will start with that (spray it in the intake as close the the throttle body as possible). if it does then just run the fuel pump on a toggle switch.
03-18-2007 03:56 PM
the idiot magnet The fuel pump relay is not getting anything.
I'm getting a spark, but it's tough to say how strong the spark is. I do the old school screwdriver to some metal in the end of the plug wire.
03-18-2007 03:23 PM
kyle well first thing is how much spark are you getting, and the ground for the pump is in the harness that plugs into it. you should get a bright blue spark if you dont have a spark tester just pull one out and put the wire on and ground it out while somebody cranks the motor and see what it looks like. What relay is not getting power??
03-18-2007 03:10 PM
the idiot magnet
No power to my fuel system?

I have a 2.5L in my 95 Wrangler and I can't get any power to the relay in the fuse box under the hood which means I don't have any power to get this thing running.
I've swapped or replaced the following: Fuel pump, fuel filter, rotor, relays, crank position sensor, and several other parts including another ECU.
Still nothing!

Any ideas?
I'm getting spark.
Where is the ground for the fuel pump?

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


All times are GMT -5. The time now is 05:15 PM.



Jeep®, Wrangler, Liberty, Wagoneer, Cherokee, and Grand Cherokee are copyrighted and trademarked to Chrysler Motors LLC.
Wranglerforum.com is not in any way associated with the Chrysler Motors LLC