Jeep Wrangler Forum - Reply to Topic
Jeep Wrangler Forum

Go Back   Jeep Wrangler Forum > YJ Jeep Wrangler Forum > YJ General Discussion Forum > Cant get this bolt through!!!!!!!!!!

Join Wrangler Forum Today


Thread: Cant get this bolt through!!!!!!!!!! Reply to Thread
Title:
  
Message:
Post Icons
You may choose an icon for your message from the following list:
 

Register Now

In order to be able to post messages on the Jeep Wrangler Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
User Name:
If you do not want to register, fill this field only and the name will be used as user name for your post.
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in

Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Additional Options
Miscellaneous Options

Topic Review (Newest First)
07-12-2010 06:36 PM
1992wranglersahara I'll ask an obvious question - are you sure you didn't cut the bolt too short? If you are SURE you didn't, then I would think that you are not getting the bolt straight onto those threads. Even if the bolt hits those threads at the slightest angle, that bolt won't want to get in there.
07-12-2010 02:29 PM
Kohrs93
Cant get this bolt through!!!!!!!!!!

Ok so i've been working on replacing my sway bar mounts/bushings and when i got to the rear bolt on the drivers side, i got it 3/4 of the way down and hit another bolt that was coming out of another stabilizer type thing (not sure what it was) so i cut the bolt head off and used vice grips to get the rest of the shaft out. I went to advanced auto parts and got a new one but they didn't have a shorter one so i went ahead and cut the new one down. It fits up in there but I still have one problem. I CAN'T GET THE BOLT TO START THREADING AND I CAN'T GET THE WRENCH ON IT!!!!!!!!!! Is there any trick to doing it???????????? Any help is appreciated I've spent two hours trying to get this one bolt started. I check the threads and made sure that a nut would go up and down the bolt, so i know the thread on the bolt isn't messed up. I'm losing my mind here and don't know what to do. I'm thinking maybe the threads inside the bracket that the bushing mounts to are stripped? CAN ANYONE HELP1?!?!

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


All times are GMT -5. The time now is 01:59 AM.



Jeep®, Wrangler, Liberty, Wagoneer, Cherokee, and Grand Cherokee are copyrighted and trademarked to Chrysler Motors LLC.
Wranglerforum.com is not in any way associated with the Chrysler Motors LLC