Jeep Wrangler Forum - Reply to Topic
Jeep Wrangler Forum

Go Back   Jeep Wrangler Forum > YJ Jeep Wrangler Forum > YJ Tech Forum > Weird headlight/turn signal electrical problem

Join Wrangler Forum Today


Thread: Weird headlight/turn signal electrical problem Reply to Thread
Title:
  
Message:
Post Icons
You may choose an icon for your message from the following list:
 

Register Now

In order to be able to post messages on the Jeep Wrangler Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
User Name:
If you do not want to register, fill this field only and the name will be used as user name for your post.
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in

Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Additional Options
Miscellaneous Options

Topic Review (Newest First)
12-17-2011 07:20 PM
Griffmeister Dammit! I let this same thing ride for a week and a half until I finished finals! Now my battery is dead as . I couldn't find the ground to the rear blinker, but the front is still seated pretty tightly. Where is the rear ground? It is also the passenger side, any chance this could be a faulty thing? Ive seen about 3 cases of the same thing, all happening to be the right blinker.

Rear ground?!!?
07-16-2010 09:47 PM
ENIX89YJ no problem... glad i could attempt to help.. lol
07-16-2010 06:23 AM
Got_Mud? I'll give that a shot tonight - can't hurt, right?

Thanks!
07-15-2010 09:29 PM
ENIX89YJ i would think the ground on the light.. make a new one to the frame and should fix the problem!..
07-15-2010 08:54 PM
Got_Mud? Thanks for the tip! Which ground are you thinking? The column or the light itself?
07-13-2010 10:33 PM
ENIX89YJ sounds to me like you just need to move your ground... had the same problem on my s10..
07-13-2010 10:30 PM
Got_Mud?
Weird headlight/turn signal electrical problem

Hi all!
This has cropped up in the last few weeks - when I flip on my headlight switch, my left turn signal indicator on the dash lights up. When I use the signal, the indicator flashes normally, and the rear outside light blinks, but not the front one. It stays on the parking light setting (less intense).

Doesn't do it on the right, only the left.

I took out the bulb in the front, and no difference, and the socket was clean, dry, and rust-free.
I changed the bulb, front and rear, anyways, and no change.

I'm thinking it's a cross between the parking light circuit and the larger-element turn signal circuit. But its not in the bulb socket in the front or the rear on the left. Any thoughts on where to start looking? Any assistance would be appreciated! Thanks!

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


All times are GMT -5. The time now is 05:50 PM.



Jeep®, Wrangler, Liberty, Wagoneer, Cherokee, and Grand Cherokee are copyrighted and trademarked to Chrysler Motors LLC.
Wranglerforum.com is not in any way associated with the Chrysler Motors LLC