Jeep Wrangler Forum - Reply to Topic
Jeep Wrangler Forum

Go Back   Jeep Wrangler Forum > General Jeep Discussions > Communications and Electronics > install a new CD player

Join Wrangler Forum Today


Thread: install a new CD player Reply to Thread
Title:
  
Message:
Post Icons
You may choose an icon for your message from the following list:
 

Register Now

In order to be able to post messages on the Jeep Wrangler Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
User Name:
If you do not want to register, fill this field only and the name will be used as user name for your post.
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in

Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Additional Options
Miscellaneous Options

Topic Review (Newest First)
08-22-2010 02:28 PM
jkgus i just went and checked all fuses and all of them are good but i did end up finding a remote starter and have no idea if that affect it or not
08-22-2010 12:15 PM
bobjenkins if your gauges and cd playerare not working, then Im guessing like you said youve got it hooked up right but somewhere along the lines something happened like a fuse blown or something, Im not sure if this can be caused if you dont ground it first or not
08-22-2010 09:52 AM
jkgus i just found this site so i know everything is hooked up right but it still doesnt want to work. 1997-1999 Jeep Wrangler Radio Removal and Installation Procedures | Free eBook Download
08-22-2010 08:17 AM
jkgus no i never cut anything i bought an adapter kit so the ground problem shouldn't have happened either.
08-21-2010 07:36 PM
bobjenkins If theres a bracket that held the old radio you can grounbd it on that . Also on my 03 the wiring harness was NOT blue to blue

but rather

blue to blue w/white stripe
08-21-2010 07:16 PM
Jma20a try installing the factory unit and see if everything works, if not than something may have become loose. where did you ground the new unit? an improper ground could cause problems. check all of your fuses too
08-21-2010 06:48 PM
AzTJ Hmm... you sure everything was wired correctly when hooking up the new unit? Might have crossed some wires somewhere. That'd be my only guess.. unless you pulled too tight and something came loose.
08-21-2010 06:31 PM
jkgus
install a new CD player

I ran into a few problems while trying to install a new CD player in my 99 Wrangler Sahara, and now none of my gauges or the CD player will work. I went through and checked my fuses and all of them appear to be good. If you have any ideas of why this happened or how to fix it the added insight would be greatly appreciated.

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


All times are GMT -5. The time now is 03:50 AM.



Jeep®, Wrangler, Liberty, Wagoneer, Cherokee, and Grand Cherokee are copyrighted and trademarked to Chrysler Motors LLC.
Wranglerforum.com is not in any way associated with the Chrysler Motors LLC