Jeep Wrangler Forum - Reply to Topic
Jeep Wrangler Forum

Go Back   Jeep Wrangler Forum > Community Forums > WF Site Help & Support > Iphone pic upload

Join Wrangler Forum Today


Thread: Iphone pic upload Reply to Thread
Title:
  
Message:
Post Icons
You may choose an icon for your message from the following list:
 

Register Now

In order to be able to post messages on the Jeep Wrangler Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
User Name:
If you do not want to register, fill this field only and the name will be used as user name for your post.
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in

Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Additional Options
Miscellaneous Options

Topic Review (Newest First)
12-23-2010 11:54 PM
BLEGAN Haha that is rather ironic. Anywhere near milford?
12-23-2010 06:20 PM
John412 Glad to see this and by the way AT%T service kicks A-s. There customer service is a joke but I great reception everywhere verizon dont. OK back on topic I dont use the forum app because I like the feel of the full website and dont mind flipping and scrolling but that seems to be my problem. Thanks for everyones help on this topic and hope to have some great shots to add to this community. Good looking out form the JK people making this post quick to get to the support forum. Merry Christmas to everyone that doesn't take offense and cant stand that we have to use holiday to be polite anymore.

Thanks Gibbs

Its also funny that the 3 of us with this issue are all from eastern Pennsylvania.
12-23-2010 03:21 PM
greatgibbs Yeah, I think it was in the last update...and no prob!
12-23-2010 03:09 PM
SilverFun
Quote:
Originally Posted by SilverFun

It worked !
Thanks Gibbs !
12-23-2010 03:06 PM
SilverFun
Quote:
Originally Posted by BLEGAN
Thanks gibbs! Is that new? Like in the last update?
It worked !
12-23-2010 02:56 PM
BLEGAN Thanks gibbs! Is that new? Like in the last update?
12-23-2010 02:44 PM
greatgibbs When you hit the options button in the upper right hand corner on a post, select Reply To Thread. When The New Reply screen comes up, there should be an Attachments button right below the Cancel button on the upper left hand side. Then tap the Add Attachments button and choose From Library. Choose your pic and then the upload should start. Tap "New Reply" in the upper left hand corner and the picture is added.
12-23-2010 10:26 AM
BLEGAN i have the WF app as well and i couldn't seem to find a place to upload them on there.. where do you do it gibbs?
12-23-2010 10:19 AM
greatgibbs Welp...I can post pics with my iPhone. I use the wrangler forum app to upload and it's smooth as butter!
12-23-2010 10:16 AM
SilverFun ^ I had a feeling you would say that !!
12-23-2010 09:59 AM
jgano23
Quote:
Originally Posted by SilverFun View Post
In the JK forum on here there is a thread "top off in tha winta" and Boosta took some shots of his jeep and he said he was trying to see if he can upload from his IPhone and it worked.

I seem to be doing something wrong because i can't do it with my IPhone . Even John412 made a comment that he can't either. Can you help us out and tell us what we are doing wrong ? Thanks
the problem is that you're using an iPhone. the best solution is to uninstall at&t, and reinstall verizon on the android platform.

other than that, i can't help b/c i don't have an iphone. what i can do is offer my joking comment as a thread bump. hopefully someone with an iphone will chime in soon.

12-23-2010 09:21 AM
SilverFun
Iphone pic upload

In the JK forum on here there is a thread "top off in tha winta" and Boosta took some shots of his jeep and he said he was trying to see if he can upload from his IPhone and it worked.

I seem to be doing something wrong because i can't do it with my IPhone . Even John412 made a comment that he can't either. Can you help us out and tell us what we are doing wrong ? Thanks

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


All times are GMT -5. The time now is 12:04 AM.



Jeep®, Wrangler, Liberty, Wagoneer, Cherokee, and Grand Cherokee are copyrighted and trademarked to Chrysler Motors LLC.
Wranglerforum.com is not in any way associated with the Chrysler Motors LLC