Jeep Wrangler Forum

Jeep Wrangler Forum (http://www.wranglerforum.com/)
-   TJ General Discussion Forum (http://www.wranglerforum.com/f282/)
-   -   Fuse keeps blowing (http://www.wranglerforum.com/f282/fuse-keeps-blowing-117150.html)

Wetjet43 10-11-2011 12:16 AM

Fuse keeps blowing
 
My console lights are out, my dome light is out, she doesn't buzz when I leave the lights and open the door, no compass or thermometer on the rear view. The radio does work. I found a fuse in the engine compartment that was out. It's a 10 amp fuse labeled "ACCESS.2". It's in slot # 26. Every time I put a new one in, it instantly blows. I tried to disconnect the battery, replace the fuse, but the second I touch the battery cable back to the battery terminal, "POP".

I read a few places that the IOD may be out, but it looks fine. Besides, even if it was out, would it cause this problem?

Any ideas?

http://i271.photobucket.com/albums/j.../fuse-list.jpg

<br>

http://i271.photobucket.com/albums/j...et43/fuses.jpg

OcalaJeeper 10-11-2011 12:17 AM

for my own education what is an IOD?

Wetjet43 10-11-2011 12:21 AM

Quote:

Originally Posted by OcalaJeeper (Post 1646580)
for my own education what is an IOD?

No clue what it's for. I do know it's a fuse. That's it though. Upon examination, it looks fine, and when I test it with a multimeter, it's fine too.

Wetjet43 10-11-2011 12:23 AM

Also, this is the first time this has ever happened. Actually, I noticed I left my lights on a few days ago, but when I opened my door, the ding didn't go off to let me know I left my lights on. That's probably why I left them on in the first place. Also, it was raining. Now that I think about it, I noticed there was some water on the floor on my drivers side. I really hope this doesn't turn into some wild goose chase looking for a short somewhere where it didn't exist a week ago.


All times are GMT -5. The time now is 07:31 PM.