Jeep Wrangler Forum

Jeep Wrangler Forum (http://www.wranglerforum.com/)
-   WF Site Help & Support (http://www.wranglerforum.com/f2/)
-   -   URL Redirection (http://www.wranglerforum.com/f2/url-redirection-117241.html)

InvertChaos 10-11-2011 04:56 PM

URL Redirection
 
Why does WF redirect me to "http://apicdn.viglink.com/api/click?key=007405c73dc29e230d6378bf619a05bc&out=htt p%3A%2F%2Fm.youtube.com%2Findex%3Fdesktop_uri%3D%2 52F%26gl%3DUS%23%2Fwatch%3Fv%3DowpYlqLwFmo&subId=4 5187a5014b42066cc6989c3e3fd8e4d&loc=http%3A%2F%2Fw ww.wranglerforum.com" before taking me to the link I clicked on?

DonC72 10-11-2011 05:07 PM

Didn't think BHOs existed on phones! Try clearing your cache and cookies from your phone as a starting point. I am on the site now over my phone, maybe your session was hijacked?

distortedtj 10-11-2011 05:10 PM

Provider?
What were you doing on the app when the issue arose?

Starting point is always to clean/clear your cookies.

Also there was a update to the Android app resently. The app maybe messing if it hasn't been updated yet.

InvertChaos 10-11-2011 05:31 PM

Quote:

Originally Posted by distortedtj
Provider?
What were you doing on the app when the issue arose?

Starting point is always to clean/clear your cookies.

Also there was a update to the Android app resently. The app maybe messing if it hasn't been updated yet.

I use Sprint.

It is when I use the app. Let me check when I just use the browser.

Its set to clear cookies, cache, and history whenever I close the browser.

Actually I only noticed it since the app update, which is weird. The update also made picture uploading pretty buggy.

Edit: it doesn't redirect me in the browser so it must be the app itself


All times are GMT -5. The time now is 07:29 AM.