Jeep Wrangler Forum

Jeep Wrangler Forum (http://www.wranglerforum.com/)
-   WF New Member Check In (http://www.wranglerforum.com/f12/)
-   -   New owner (http://www.wranglerforum.com/f12/new-owner-11840.html)

Licht 09-26-2007 12:41 PM

New owner
 
Hi everyone, I'm the new proud owner of a '05 Wrangler. I love it so far. I WAS driving a '99 BMW so this is quite the change (for the better) I love it, BUT... just the other day my girl was with me and did'nt want the wind to mess up her hair. I switched on the A/C and found that it would only blow out the defrost vent no matter what the setting. The air was cold but it would not direct the air out the main vents. Also the Curise Control stoped working. Any help from you pro's would be awsome.

Walkeraviator 09-26-2007 05:36 PM

Sounds like a Vaccum leak somewhere. I believe both systems are controlled by vaccum if I am not mistaken. And do what I did. I keep pony tail holders in the jeep just for my wife...

OdhinnsChick 09-26-2007 05:42 PM

Yup, we had the same prob for a while. I do believe Odhinn said it was a vacuum issue. I'm not sure how he fixed it but he'll see this thread soon enough. lol

Welcome btw!

Odhinn 09-26-2007 06:08 PM

Welcome to the forum.

Could be a broken vacuum line or a non functional check valve. Check all the lines under the hood and under the dash (by the control head and vents doors) for damage. Make sure you check the line that runs under the battery. Thats where ours had deteriorated and was leaking.

Walkeraviator 09-26-2007 07:28 PM

http://www.wranglerforum.com/tj-chat...sue-11794.html

Texapple 09-26-2007 10:10 PM

welcome to WF
Can't help ya with the AC problem.....but tell your lady how great she looks when her hair is tossled (and keep ponytail holder, hat or scarf handy) :D

congrats on the new Jeep & don't forget to wave

http://memimage.cardomain.net/member...8_114_full.gif

orange05tj 09-26-2007 10:34 PM

Quote:

Originally Posted by Licht (Post 141667)
Hi everyone, I'm the new proud owner of a '05 Wrangler. I love it so far. I WAS driving a '99 BMW so this is quite the change (for the better) I love it, BUT... just the other day my girl was with me and did'nt want the wind to mess up her hair. I switched on the A/C and found that it would only blow out the defrost vent no matter what the setting. The air was cold but it would not direct the air out the main vents. Also the Curise Control stoped working. Any help from you pro's would be awsome.

:rofl:

I guess you'll be riding solo in the summer :D
Welcome to the forum. Dont forget the wave. :wavey:

debruins 09-26-2007 10:53 PM

Welcome to WF
:wavey:
dont forget the jeep wave!


All times are GMT -5. The time now is 08:58 AM.