Jeep Wrangler Forum

Jeep Wrangler Forum (http://www.wranglerforum.com/)
-   General Jeep Discussion (http://www.wranglerforum.com/f19/)
-   -   Wrangler Forum doesn't like the Firefox browser? (http://www.wranglerforum.com/f19/wrangler-forum-doesnt-like-the-firefox-browser-1320.html)

Jerry Bransford 03-12-2006 10:44 AM

Wrangler Forum doesn't like the Firefox browser?
 
Is it just me or do this forum software not work well with the Firefox browser? It's only on this forum when I make a post that I get a blank screen afterwards that doesn't eventually return back to the forum.

4Jeepn 03-12-2006 11:16 AM

I get the same thing when I do the quick reply Jerry, if I use the "post reply" all is well.. I know the mods are working on it.. Not sure what the status is..

Nuthin 03-12-2006 12:51 PM

My firefox does the same. I'm having other problems with it so I'm glad to know that THIS particular one is general.

Vector6 03-12-2006 02:53 PM

same here...

deverhart 03-12-2006 03:57 PM

attempting to address this folks :-/ its a known issue with this release of vbulletin

deverhart 03-12-2006 04:02 PM

testing

deverhart 03-12-2006 04:05 PM

quick reply should now be working with firefox without issue.. thanks for bringing this up jerry

Nuthin 03-12-2006 04:54 PM

Well, thanks for *fixing* it.

;)

JeepCrawler98 03-12-2006 06:18 PM

Quote:

Originally Posted by Deverhart
quick reply should now be working with firefox without issue.. thanks for bringing this up jerry

You don't check the 'panel' much do you? :flipoff:

deverhart 03-12-2006 06:29 PM

err oops heh


All times are GMT -5. The time now is 11:59 AM.