Jeep Wrangler Forum

Jeep Wrangler Forum (http://www.wranglerforum.com/)
-   Communications and Electronics (http://www.wranglerforum.com/f40/)
-   -   electric problem involving radio and interior lights (http://www.wranglerforum.com/f40/electric-problem-involving-radio-and-interior-lights-137053.html)

eamonn 02-02-2012 09:39 AM

electric problem involving radio and interior lights
 
ok so the other day my battery died in the jeep on a rainy day so i open the hood and replace the battery and as i finished i noticed water was dripping onto the jeeps computer and i though nothing of it so then i go to start the car for the first time since the battery was replaced and it starts right up and headlights everything works EXCEPT im getting a light on my dash flashing saying no fuse and the radio, lights by the floor, and the dome light arent going on and i checked like every fuse and they are all good so im completely stumped on what the problem could be. if anyonw could help id greatly appreciate it

Kevbz 02-02-2012 09:46 AM

what year? the dome and lower lights are on the same circuit so it should be a easy fix

eamonn 02-02-2012 10:29 AM

Quote:

Originally Posted by Kevbz (Post 1986553)
what year? the dome and lower lights are on the same circuit so it should be a easy fix

its a 2001

Kevbz 02-02-2012 10:51 AM

fuse 20 and 24 are good under the hood on the passenger side?

felix225 02-02-2012 06:28 PM

If the dash is saying no fuse..its usually the 20 amp fuse for the memory side of the ECM..atleast on the SRT4 i had it was..had a yellow plastic thing surrounding it...

eamonn 02-02-2012 11:09 PM

Quote:

Originally Posted by felix225 (Post 1988171)
If the dash is saying no fuse..its usually the 20 amp fuse for the memory side of the ECM..atleast on the SRT4 i had it was..had a yellow plastic thing surrounding it...


hmmm ill have to check that out cause yeah its flashing saying that and not power to radio or lights hopefully yourright haha

eamonn 02-03-2012 12:17 AM

Quote:

Originally Posted by Kevbz (Post 1986721)
fuse 20 and 24 are good under the hood on the passenger side?

yeah im pretty sure i checked all the fuses...ill check again tomorrow though

eamonn 02-05-2012 01:03 PM

Quote:

Originally Posted by felix225 (Post 1988171)
If the dash is saying no fuse..its usually the 20 amp fuse for the memory side of the ECM..atleast on the SRT4 i had it was..had a yellow plastic thing surrounding it...

i tried to check for that fuse but didnt see anything like that...is it in the fuse box in the engine boy or behind the glove box


All times are GMT -5. The time now is 04:12 AM.