Jeep Wrangler Forum

Jeep Wrangler Forum (http://www.wranglerforum.com/)
-   JK General Discussion Forum (http://www.wranglerforum.com/f274/)
-   -   2012 Spod Low Voltage Cutoff (http://www.wranglerforum.com/f274/2012-spod-low-voltage-cutoff-143665.html)

River Hill 03-02-2012 03:44 PM

2012 Spod Low Voltage Cutoff
 
Has anyone with a 2012 mounted an Spod with the low voltage cutoff? If so, where did you mount it?

Just looking for some ideas.

willee51 03-02-2012 07:31 PM

Yes!
 
... mounts at/with the power-box in the engine-bay! NO problem & well worth the extra few bucks :D

Yes, I have one, thanks to the advice of kbwwolf :dance:

kbwwolf 03-02-2012 07:44 PM

Quote:

Originally Posted by River Hill (Post 2095510)
Has anyone with a 2012 mounted an Spod with the low voltage cutoff? If so, where did you mount it?

Just looking for some ideas.

Yup, like W said. It mounts to the ECU. Just make sure the ECU ground wire is tight after the install, or it'll do funky things to your lights, turn signals, etc.

The LVCO is attached...I just zip-tied it to some cables near the sPOD.

Here's a link Willee started awhile back where we're talking install and usage of the sPOD:

kbwwolf 03-02-2012 08:08 PM

Oops.

Here's the link:

2012 Electrical question

Calys003 03-02-2012 09:02 PM

3 Attachment(s)
I got it with my sPod because I thought it would be smart. My issue with it is that the system is pretty $$$ so it should be built into to relay box not a thing you have to zip tie to wires. But I can't change it now so this is how I mounted it

River Hill 03-02-2012 10:17 PM

Thanks for the info. I should have been more clear, as I have the spod, but having trouble figuring out where to mount the low voltage cutoff.

Calys003 03-02-2012 11:07 PM

As you can see I mounted mine on the side of the sPod. I used zip ties because I wanted to see the status of the module. I still think it should be built in. It's the only thing that I didn't like about the sPod.


All times are GMT -5. The time now is 01:36 AM.