Jeep Wrangler Forum

Jeep Wrangler Forum (http://www.wranglerforum.com/)
-   WF New Member Check In (http://www.wranglerforum.com/f12/)
-   -   Hello. please help (http://www.wranglerforum.com/f12/hello-please-help-144138.html)

ltwilly 03-04-2012 06:28 PM

Hello. please help
 
I am LTWilly, I have a 05 Wrangler X , 4.0L AT. All stock. resently I just got only 9.3 miles per gallon, eventhough I did a tune up with new plug, air filter and the upper O2 sensor. My friend said me I should replace all 4. Any advice will help. THANKSSSS...

SilverSport 03-04-2012 06:46 PM

Welcome Aboard! :wavey:

Templar 03-04-2012 06:51 PM

Welcome to WF :)

Barrie 03-04-2012 06:57 PM

Welcome:wavey: Post your question in the TJ tech section, it will get more hits there.

wedu22 03-04-2012 07:01 PM

Welcome to the WF.

blkrubi88 03-05-2012 04:23 AM

Welcome!

JDsDream 03-05-2012 05:56 AM

Welcome to the Forum

It could be several different things but something to take into consideration is any differences in driving habits, more city driving than usual? Have you been letting it idle to warm up for longer periods? Which plugs did you use for your tune-up? There are a lot of factors that go into determining what the problem may be.

As mentioned above, post your question with a few more details in the TJ section for more views and responses.

ltwilly 03-06-2012 12:18 AM

Thanks for all replies, I am still new and not a PC guy so it will take me a while to learn how to reply.
I used Autolite as recommended and the gap is 0.035. I just drive to work 8 miles a day and not in traffic time. Today I just replaced all 4 O2 sensors and will monitor for a week.

MrSig 03-06-2012 03:32 AM

Welcome and enjoy the forum!


All times are GMT -5. The time now is 09:40 PM.