Jeep Wrangler Forum

Jeep Wrangler Forum (http://www.wranglerforum.com/)
-   Communications and Electronics (http://www.wranglerforum.com/f40/)
-   -   Stereo help - water (http://www.wranglerforum.com/f40/stereo-help-water-172593.html)

GoldenSahara00 07-10-2012 08:40 AM

Stereo help - water
 
Well washed my jeep off yesterday inside with my regular yard hose, it was fine but I had an external amp that was trying to short out or something. I removed the power wire right away before driving. Anyways removed the amp and all wiring today and the head unit is not turning on at all. I recheck all wiring and check fuses ( two were blown) but still can't find the issue. Any help would be appreciated or maybe a wiring diagram, my wiring is a mess from the previous owner.

GoldenSahara00 07-10-2012 11:46 AM

So I ended up with 4 blown fuses. Though I swear I replaced the one twice. My wind shield lights are also not working. Check it's fuse and the fuse on the back of the hu. All good. I checked every single fuse on the jeep. Including under hood. After replacing all the bad fuses, still nothing. I also had the head unit open earlier, and the cd player, cleaned the chip that had a slight bit of corrosion on it.

GoldenSahara00 07-11-2012 12:06 AM

Tracked it down to the accessory wire not having power, yes I checked with the key on etc. I traced it but had trouble because the wiring is a mess as I mentioned and I didn't want to unwrap the bundle and make it worse yet. I did find the switched auxiliary power (3 amp), is this okay to use for my "power wire" for the head unit, my memory power wire is the battery 15A.

My windshield lights came back today around 7. Must have dried out. Idk. I'm happy. And my dash lights that haven't worked in a year and a half... Came back to life! I can only attribute it to the fuses I swapped. I don't know how I missed it because I checked them before.


All times are GMT -5. The time now is 11:31 PM.