Jeep Wrangler Forum

Jeep Wrangler Forum (http://www.wranglerforum.com/)
-   TJ General Discussion Forum (http://www.wranglerforum.com/f282/)
-   -   2000 electrical issue? (http://www.wranglerforum.com/f282/2000-electrical-issue-17887.html)

jyeast 04-22-2008 02:37 AM

2000 electrical issue?
 
I'm a newbie, so if you can help, please do: 2000 TJ 4.0. My left turn signal started 'acting up' and eventually flickered rapidly every time I used it. At that same time, I lost use of my dash light and the parking lights. I assumed I blew a fuse and a bulb simultaneously. I was wrong. I changed both and nothing happened. Is there another fusebox other than the one behind the glove box?

skeilo 04-22-2008 10:14 AM

I just bought my 2000 and am having some electrical issues as well. My signals works fine but my hazards are off and on when I try to use them. Also my tach and speedo just stop working now and again as I am driving and then come back on.

MCG 04-22-2008 10:30 AM

Loose connector behind the dashboard,that's very common in our TJ's

30-284 04-22-2008 06:27 PM

Quote:

Originally Posted by skeilo (Post 221129)
my hazards are off and on when I try to use them.

I think that's how their supposed to work, first off then on. They sound fine to me. :)

Donn

Tutor17 12-15-2011 06:51 PM

Where do you look for the loose connector behind he dash board? How do you grt access to it?

Tutor17 12-15-2011 06:52 PM

Quote:

Originally Posted by MCG (Post 221133)
Loose connector behind the dashboard,that's very common in our TJ's

How do you get access to the loose connector ? Help !


All times are GMT -5. The time now is 07:30 PM.