Jeep Wrangler Forum

Jeep Wrangler Forum (http://www.wranglerforum.com/)
-   TJ Tech Forum (http://www.wranglerforum.com/f210/)
-   -   06 electrical issues (http://www.wranglerforum.com/f210/06-electrical-issues-187167.html)

laynrocker84 09-15-2012 11:45 AM

06 electrical issues
 
I just bought an 06 Unlimited and everything worked fine when I test drove it.I went out to drive it last night and the air bag light was on. After a little bit of driving I noticed that the blinkers, wipers, and blower motor didn't work either. Also, the radio didn't work from the get go, but would display the time. When all of this was happening, The radio showed no time. I cranked it up this morning and drove it to town, and everything worked like it should. The clock on the factory radio even displayed the time like previously. Does anyone have any idea what could b causing this? The jeep has a 6" long arm lift kit with 33's. Its also a 4.0 with an auto.

Thanks
Trey

ciamex 09-15-2012 11:58 AM

The list is so long, who knows.. it could be anything...

loose ground, loose relay, loose power wire..

Best way to do it ... is grab a wiring schematic and check everything starting from the battery... check for loose battery cables... then just keep following wires back...

its going to be a while... hell could even be on the back of the fuse panel.

Evpjr 09-15-2012 02:58 PM

Cause #1: It's made by Chrysler Motors. Chrysler products are notorious for electical problems.
Cause #2: It's anybody's guess.

JRoweMDN 09-15-2012 03:34 PM

Wiggle the key back and forth if it does it again. I have to turn my key forward towards crank just a little bit to get the blower to come on and the airbag light to turn off. Mine needs a new ignition switch just have not made time yet.

laynrocker84 09-15-2012 07:14 PM

Thanks for the replys, I'll try the key first as it seems to be the easiest! lol

Thanks
Trey


All times are GMT -5. The time now is 04:56 AM.