Jeep Wrangler Forum

Jeep Wrangler Forum (http://www.wranglerforum.com/)
-   JK General Discussion Forum (http://www.wranglerforum.com/f274/)
-   -   Add-a Fuse question (http://www.wranglerforum.com/f274/add-a-fuse-question-190723.html)

nmdesertrat 10-02-2012 12:51 PM

Add-a Fuse question
 
My Hella 500FF lights should be here tomorrow. I plan on using a power source from the fuse box for the on/off switch. I got a 10 amp add-a circuit from Autozone. Let me see if I can get this straight... In my fuse box, ('13 JK) M-9 and M-14 are empty. They are both hot with the ignition on. Both slots call for a 20 amp fuse. My thinking is...Since the slots are empty I do not have to add a 20 amp fuse to the add-a circuit. Just a 10 amp fuse in the top slot of the add-a-circuit and I will be OK.?:banghead:

introsystems 10-03-2012 10:30 PM

I used the add a fuse, but only to get ignition power. I still ran main power from the battery. I tapped into the trailer hookup, I installed 2 130W KC driving lights with a relay. Just make sure your using a relay, wouldnt' risk installing without.

MacCTD 10-04-2012 06:16 AM

Quote:

Originally Posted by nmdesertrat (Post 2853325)
My Hella 500FF lights should be here tomorrow. I plan on using a power source from the fuse box for the on/off switch. I got a 10 amp add-a circuit from Autozone. Let me see if I can get this straight... In my fuse box, ('13 JK) M-9 and M-14 are empty. They are both hot with the ignition on. Both slots call for a 20 amp fuse. My thinking is...Since the slots are empty I do not have to add a 20 amp fuse to the add-a circuit. Just a 10 amp fuse in the top slot of the add-a-circuit and I will be OK.?:banghead:

I only used the top slot, 10 amp fuse, I used M9 for my switched power for the relay for my light install.

nmdesertrat 10-05-2012 09:25 AM

Thanks guys.Lights didn't get here yet. Maybe today.


All times are GMT -5. The time now is 05:26 PM.