Jeep Wrangler Forum

Jeep Wrangler Forum (http://www.wranglerforum.com/)
-   WF Site Help & Support (http://www.wranglerforum.com/f2/)
-   -   posting (http://www.wranglerforum.com/f2/posting-193003.html)

gringo loco 10-13-2012 08:20 AM

posting
 
What am I doing wrong ? I can only post when I quote someone, if I simply reply it sends a pm I guess because I doesn't show a post.

kbwwolf 10-13-2012 12:22 PM

You're not wearing that welder's mask while trying to post, are you?

ESP 10-13-2012 12:26 PM

Quote:

Originally Posted by kbwwolf (Post 2886597)
You're not wearing that welder's mask while trying to post, are you?

:popcorn:

gringo loco 10-13-2012 01:05 PM

Quote:

Originally Posted by kbwwolf
You're not wearing that welder's mask while trying to post, are you?

Nope, note the unnecessary quote

kbwwolf 10-13-2012 01:08 PM

Hmmm.

I'd try here, see if one of the mods or maybe admins can help out. Could be a platform issue, a glitch with your account...

WF Site Help & Support

MTH 10-13-2012 02:00 PM

Yeah, it's a bug. Just hit "return" once and it'll skip down a line and let you post.

gringo loco 10-13-2012 06:48 PM

Quote:

Originally Posted by MTH
Yeah, it's a bug. Just hit "return" once and it'll skip down a line and let you post.

On the mobile app ? I don't see that working either, maybe I'm slow.

kbwwolf 10-13-2012 07:01 PM

Quote:

Originally Posted by MTH (Post 2886761)
Yeah, it's a bug. Just hit "return" once and it'll skip down a line and let you post.

Fun killer...

MTH 10-13-2012 09:31 PM

Quote:

Originally Posted by gringo loco

On the mobile app ? I don't see that working either, maybe I'm slow.

Did you try it? On the iPhone app, it does the trick. Before you start typing your new reply, hit "return," and then start typing. It'll work.

Quote:

Originally Posted by kbwwolf

Fun killer...

Level: Ninja.

:D

gringo loco 10-17-2012 10:29 AM

Must of been an update because it's working now with no tricks


All times are GMT -5. The time now is 12:36 AM.