Jeep Wrangler Forum

Jeep Wrangler Forum (http://www.wranglerforum.com/)
-   WF Site Help & Support (http://www.wranglerforum.com/f2/)
-   -   Not able to post pics from the app (http://www.wranglerforum.com/f2/not-able-to-post-pics-from-the-app-214697.html)

WranglerWarrior 01-25-2013 11:17 AM

Not able to post pics from the app
 
Unlike other threads like this, my issue is that I can't post pics straight from the phone only in one thread. The specific thread is in the supporting members cantina : last supporting member to post. Can anyone help with this issure.

WranglerWarrior 01-25-2013 11:38 AM

2 Attachment(s)
This is what I see from that thread when I hit the add button

Attachment 201726

And this is what all others including this one says

Attachment 201727

JDsDream 01-25-2013 11:55 AM

I have pm'ed the techies to have them look into it. Not sure why it is or how long it has been this way, but we will hopefully have it explained or corrected soon.

WranglerWarrior 01-25-2013 12:39 PM

Quote:

Originally Posted by JDsDream
I have pm'ed the techies to have them look into it. Not sure why it is or how long it has been this way, but we will hopefully have it explained or corrected soon.

Thanks as far as I know I am the only one with the issue. I have an iPhone 5 if that's the issue. I did notice there hasn't been an update to optimize for IOS 6

Rubicondon53 01-25-2013 09:26 PM

Nope, you're not the only one.. I can only load up photos from my " camera roll " album. The rest of the albums will not load up .. I thought it was normal

WranglerWarrior 01-26-2013 10:05 AM

Quote:

Originally Posted by Rubicondon53
Nope, you're not the only one.. I can only load up photos from my " camera roll " album. The rest of the albums will not load up .. I thought it was normal

Well I wish I could get that far. Is yours on all threads or just 1


All times are GMT -5. The time now is 09:29 PM.