Jeep Wrangler Forum

Jeep Wrangler Forum (http://www.wranglerforum.com/)
-   Communications and Electronics (http://www.wranglerforum.com/f40/)
-   -   Lockpick chr550 & Ipod touch 4th gen not mirroring (http://www.wranglerforum.com/f40/lockpick-chr550-and-ipod-touch-4th-gen-not-mirroring-218694.html)

Wyle69 02-11-2013 02:07 PM

Lockpick chr550 & Ipod touch 4th gen not mirroring
 
I have a 2013 JKU with the 730n RHR with uconnect and I installed the chr550 lockpick with the Ipod controls. Everything is working but it is not comming in on the screen for the display just has a scrambled signal when in the Ipod mode. It plays fine thru the sound just no display well sort of there but like I said its like a cable channel thats scrambled. I have all the software updated on the mygig to the newest version and the gracenotes updated and running the newest sofware on the Ipod touch 4th gen. Any help would be appreciated.

Wyle69 02-13-2013 12:07 PM

OK let me try to give more info or ask a different question.
I have the grey harness plugged into where it goes with the jumper and the white plug into the back of the radio but the other end does not plug into the factory harness because there is no plug there. Should I have the white plug plugged into the radio or just leave both white plugs disconnected?
Thanks Dale

Wyle69 02-18-2013 09:33 PM

Alright was on the phone with Carlos from Coastal tech today and went over the wiring harness that plugs into the lockpick part and they had 2 wires crossed up I had to cut the wires and switch them around and now it seems to work correctly. I have not got the rear view camera install yet so I have to make sure that works correctly. I have a cheap one that I hooked up inside the car to test it and it seemed to be working right now just need to figure out what kind I want to get and where to mount it. :dance:


All times are GMT -5. The time now is 02:39 PM.