Jeep Wrangler Forum

Jeep Wrangler Forum (http://www.wranglerforum.com/)
-   TJ Tech Forum (http://www.wranglerforum.com/f210/)
-   -   Need help!!! (http://www.wranglerforum.com/f210/need-help-236787.html)

Jtaylor1129 04-21-2013 05:10 PM

Need help!!!
 
2 Attachment(s)
Ok so last week my transfer case literally blew in half on me leaving work. I figured it was probably already cracked and just had all it could take. But now after replacing it not even 3 days ago it just did the same thing again! And I have no clue why. I need suggestions of anything to check that could be causing it. Please help!

CumminsTech 04-21-2013 05:55 PM

I would say you either have a mounting problem or something is off in the power train angle. How do the engine mounts look? Is the transfercase mount on the skid plate in good condition? How does your driveline angle look, both front and rear?

Jtaylor1129 04-21-2013 06:40 PM

Quote:

Originally Posted by CumminsTech (Post 3665073)
I would say you either have a mounting problem or something is off in the power train angle. How do the engine mounts look? Is the transfercase mount on the skid plate in good condition? How does your driveline angle look, both front and rear?

Driveline angles seem to be good. That was the first thing I checked. And the tcase mount is good. I'll have check the motor mounts. Thanks for the suggestion

cixpak88 04-21-2013 06:55 PM

Check the joints in your front driveshaft.

BLK00TJ 04-21-2013 06:56 PM

How is your CV on the front driveshaft? That will happen if it seizes up.

BLK00TJ 04-21-2013 06:58 PM

http://www.wranglerforum.com/f5/np23...ed-209314.html

fubar 1958 04-21-2013 07:45 PM

make sure your geared the same in front and rear axles!

Jtaylor1129 04-25-2013 06:39 PM

Quote:

Originally Posted by fubar 1958 (Post 3665459)
make sure your geared the same in front and rear axles!

Gears are the same I know. But it never even went in 4wd since I rebuilt the tcase. Like I said it was only back in 2 days


All times are GMT -5. The time now is 03:04 AM.