Jeep Wrangler Forum

Jeep Wrangler Forum (http://www.wranglerforum.com/)
-   Communications and Electronics (http://www.wranglerforum.com/f40/)
-   -   HELP headlight malfunction HID (http://www.wranglerforum.com/f40/help-headlight-malfunction-hid-239787.html)

cwyatt6 05-02-2013 04:43 PM

HELP headlight malfunction HID
 
Soviet went to install my hId conversion kit today , and once I put it all together I tested it and only one light would work on hi beams. After hours of messing with the lights I finally just put the stock bulbs back in , now my left headlight works on both low and high beam, and the right only work on hi beam. Please help me out anyone.

enjerhoo 05-02-2013 04:55 PM

Sounds like a ground issue. I did a little DIY mod a few weeks ago on the lighting system to create a solid state circuit under both the low & hi conditions (no more PWM for system expansion) & one of my ideas was using the common ground (center black wire) with a harness extension for my tie in. Same issue but no hi on the side I tied into. I THINK what was happening was that I was grounding through the low circuit & the hi just never saw power. I ended up relocating the grounds to separate locations & it fixed the problem.

If you have any wiring from the HID still in place, remove it & see if you still have the issue.

Another check, pull the passenger harness & check to see if you have voltage on the low circuit. If you have voltage, there is a ground issue somewhere. If no voltage, check your fuses.

cwyatt6 05-02-2013 06:49 PM

I never removed any grounds though, I jut unplugged the stock lights and plugged in the hid. Next thing I know they were not parking properly.

cwyatt6 05-08-2013 10:03 PM

Bump


All times are GMT -5. The time now is 07:53 AM.