Jeep Wrangler Forum

Jeep Wrangler Forum (http://www.wranglerforum.com/)
-   JK General Discussion Forum (http://www.wranglerforum.com/f274/)
-   -   Only one speaker working in Aux (http://www.wranglerforum.com/f274/only-one-speaker-working-in-aux-248261.html)

joeg679 06-09-2013 07:41 PM

Only one speaker working in Aux
 
When I plug in my iPhone to the Aux outlet, only the passenger side speakers output sound. Has anyone had this problem? It's a monster brand cord, but it's from 4 years ago, so maybe I need a new one?

tomthbomb 06-09-2013 07:50 PM

Bad wire/plug connection. Buy a cheap one. It works good enough for Jeep system.

joeg679 06-09-2013 07:52 PM

ok, thanks. I'll get another one.

tomthbomb 06-09-2013 08:15 PM

Let us know.

joeg679 06-09-2013 08:16 PM

I def will. Just ordered a cord on Amazon--should be here Wednesday.

Scoutnad 06-10-2013 10:23 AM

Be sure it's plugged all the way in, too. If it's not in all the way it'll only play one channel.

joeg679 06-10-2013 10:31 AM

yeah, I made sure it was pushed all the way in on both the phone and aux outlet.

Lil Black JK 06-10-2013 04:38 PM

If you have a cover on your phone, that could prevent the plug from pushing all the way in the phone. It happened to me the first time I tried connecting my phone through the Aux jack.

joeg679 06-10-2013 04:40 PM

Thanks, but I don't use a cover, just a SGP screen protector on the front and back

HOOCBB 06-10-2013 04:41 PM

I had this happen to me about a month ago. My cord was bad.

overblown 06-10-2013 04:47 PM

Yup, classic bad cord. But I spent a few bucks more on one after having the cheap ones repeatedly fail. It's been worth it so far.

Edit: This is the one I got. http://www.amazon.com/gp/product/B00...?ie=UTF8&psc=1

tomthbomb 06-10-2013 06:59 PM

WAY off topic, sorry.

overblown, what kind of watch is that in your avatar? Band looks like a Hanhart.

Sorry OP. Know I could have pm'd but I am lazy today.

overblown 06-10-2013 11:07 PM

Lol, you actually already asked me via pm a few months ago :rofl: It's a it's a Autran & Viala Aviator B Automatic Pilot!

joeg679 06-12-2013 04:16 PM

I got the cord today and it works perfectly. Thanks guys. By the way, it was like 7 bucks from amazon.

tomthbomb 06-12-2013 05:26 PM

Quote:

Originally Posted by overblown (Post 3847377)
Lol, you actually already asked me via pm a few months ago :rofl: It's a it's a Autran & Viala Aviator B Automatic Pilot!

Doh! Thanks again. Getting old is hell..........


All times are GMT -5. The time now is 10:25 PM.