Jeep Wrangler Forum

Jeep Wrangler Forum (http://www.wranglerforum.com/)
-   JK General Discussion Forum (http://www.wranglerforum.com/f274/)
-   -   SPOD Problem (http://www.wranglerforum.com/f274/spod-problem-249494.html)

NFRs2000NYC 06-15-2013 10:42 AM

SPOD Problem
 
Hey guys, I have a weird issue with my SPOD unit. For some reason, after my Moab trip, something happened, and now switch #2 and switch #4 activate each other. If I turn on switch #2 (roof lightbar) it turns on the lightbar but it also turns on switch #4 (front locker). Now I don't yet have a front locker, so its just the switch thats turning on, but the reverse is true as well. If I turn on switch #4 (front locker), it will also turn on switch #2 and my lightbar will turn on. I have emailed the guys at SPOD but never heard back from them. Anyone have any idea what can be going on? Is there something wrong with the board itself? Any help would be greatly appreciated as I am at a loss.

mountainneer 06-15-2013 10:50 AM

I think the sPod crew was going to the Big Bear Forest Fest out here in California this weekend. The shop is probably closed. I would try to call them on Monday morning. They are usually very helpful...

gregaf3 06-15-2013 10:52 AM

Sounds like the two circuits are shorted together.

NFRs2000NYC 06-15-2013 11:17 AM

Quote:

Originally Posted by gregaf3 (Post 3863335)
Sounds like the two circuits are shorted together.

Thats what I figured as well, but I can't tell where the problem is.

NFRs2000NYC 06-15-2013 11:18 AM

Quote:

Originally Posted by mountainneer (Post 3863325)
I think the sPod crew was going to the Big Bear Forest Fest out here in California this weekend. The shop is probably closed. I would try to call them on Monday morning. They are usually very helpful...

I emailed them over 3 weeks ago. :confused:

mountainneer 06-15-2013 06:18 PM

Quote:

Originally Posted by NFRs2000NYC (Post 3863390)
I emailed them over 3 weeks ago. :confused:

Thats not good...I would call them directly Monday morning.

NFRs2000NYC 06-15-2013 07:22 PM

Well, I emailed again, and he got back to me instantly. The first 3 calls were dropped because he is at Big Bear wheelin, but he found some high ground and we talked for a while. Im going to take the switch panel apart on Monday and see if there are any problems over there, and go from there. Bar none, awesome customer service. I guess my original email got lost in the haystack.

mountainneer 06-15-2013 09:05 PM

That's good. Glad they got back to ya....Big Bear Forest Fest is a huge event.

mountainneer 06-15-2013 10:44 PM

I was supposed to be wheeling at the Big Bear Forest Fest also, but I had some other commitments come up..Glad things worked out with sPod..

NFRs2000NYC 06-15-2013 10:45 PM

Quote:

Originally Posted by mountainneer (Post 3864939)
I was supposed to be wheeling at the Big Bear Forest Fest also, but I had some other commitments come up..Glad things worked out with sPod..

Yup, gonna get to the bottom of it ASAP. Really a great product.

Rubicon_Jim 06-15-2013 11:10 PM

Keep us posted, no issues with my SPOD yet...love the dang thing to death haha. Hope it works out for you

TrueBlueJK 06-15-2013 11:21 PM

Even though I only have one switched hooked up on mine it works great so far, good luck I'm sure it'll be an easy fix!


All times are GMT -5. The time now is 10:46 AM.