Jeep Wrangler Forum

Jeep Wrangler Forum (http://www.wranglerforum.com/)
-   Communications and Electronics (http://www.wranglerforum.com/f40/)
-   -   430n radio display question (http://www.wranglerforum.com/f40/430n-radio-display-question-250935.html)

darticus 06-21-2013 09:35 PM

430n radio display question
 
430N RADIO DISPLAY QUESTION
When we got the wrangler 2013 with this radio the radio had a display showing a pic from Sirius showing 50's 60's or whatever you were on as a station. Somehow I lost this display and it just shows the default picture now with other info. How to get back to the original display picture? Even the news channels had their logo on the display screen. How to get the radio back to this??? Even a disc would show a pic of the disc jacket cover. What did I do??? Thanks Ron

HunterTheBeagle 07-03-2013 06:34 AM

I lost all of my radio symbols that you are talking about when I installed the update disk that connect sent me. Did anything else change on your radio? Maybe you just need to push the little I (info) button on the bottom right of the screen.

darticus 07-03-2013 07:14 AM

It was just a picture view selection problem , all ok. Thanks Ron

Quote:

Originally Posted by HunterTheBeagle (Post 3923295)
I lost all of my radio symbols that you are talking about when I installed the update disk that connect sent me. Did anything else change on your radio? Maybe you just need to push the little I (info) button on the bottom right of the screen.


HunterTheBeagle 07-03-2013 10:50 PM

Glad to hear you got it figured out :thumb:

WeTri 07-10-2013 04:46 PM

Im having a problem with the disk from uconnect sent me also, first it was a downgrade from the system I had, the disk wouldn't load, that part was good. But now I have a double screen. I've called the number on the disk and eventually have taken it into the dealer. Two weeks later I'm still waiting for the dealerto get a disk in.
Does anyone know how to fix this???


All times are GMT -5. The time now is 02:43 PM.