Jeep Wrangler Forum

Jeep Wrangler Forum (http://www.wranglerforum.com/)
-   Off Road and External Lighting (http://www.wranglerforum.com/f132/)
-   -   3rd Brake Light Problem (http://www.wranglerforum.com/f132/3rd-brake-light-problem-255045.html)

Holton345 07-11-2013 10:24 AM

3rd Brake Light Problem
 
NOTE: I posted this in the TJ forum as a part of a longer post, then I noticed the electrical forum. Then, finally, I noticed THIS forum. So now I think I have the correct place for this question. Sorry!
____________________

Okay, so the PO cut the wires and removed them when he pulled the stock tire carrier and the light assembly.

I installed known-good stuff from my dead jeep today. I replaced the bulb just in case. No-go.

I realized the PO had herculined over the contacts in the tub. I scraped them clean and lightly sanded the surfaces. They make firm contact with the contacts on the set I installed today, again, known to be good.

I did not damage or stretch or yank the wires or contact boots that I know of. But there is no dang light when we hit the brakes. Not even a brief flicker to indicate something being loose. It is dead.

How do I run the wires inside the tub from the contacts to where the line branches off from the main brake lights? Where would this be, anyway? I am pretty sure that the PO cut or damaged them at some time in the past. I hope they are merely cut and need splicing. I hope he did not remove them!

Any ideas, here?

Thanks!


All times are GMT -5. The time now is 01:00 PM.