Jeep Wrangler Forum

Jeep Wrangler Forum (http://www.wranglerforum.com/)
-   TJ Tech Forum (http://www.wranglerforum.com/f210/)
-   -   Brake Lights Always on? (http://www.wranglerforum.com/f210/brake-lights-always-on-33331.html)

jkoczeniak 07-15-2009 08:19 PM

Brake Lights Always on?
 
My brake lights stopped working a couple of days ago. I thought that it was weird that both of them stopped at the same time, so the first thing that I checked was the fuse. The fuse was fine, so I replaced both of the bulbs and still nothing. I then thought that it was the brake light switch. So I replaced the switch as soon as I got it connected the lights all stay on even without the keys in the ignition. I dont know what to do, I talked to one of the guys at auto zone and he said that it might be a relay or a ground. I pulled all the relays under the hood and none of them even made the lights turn off and I dont even know where to begin to check the ground for the lights and dont know if it is the problem. Any help would be great, Thanks.

Scuba Dude 07-15-2009 08:24 PM

It is good to see that I am not the only one with Jeep problems, although I had all of mine within the first 24 months of its life. Mine stayed on because the ground wire was crimped behind one of the tail lights. Mine was the driver side...

jkoczeniak 07-15-2009 08:32 PM

Thanks, I will check that and post my results. To add to the thread I have a 98 Jeep Wrangler 2.5 L. Also the running lights work on the car as well as the reverse lights and turn signals.

Scuba Dude 07-15-2009 08:37 PM

Quote:

Originally Posted by jkoczeniak (Post 402220)
Thanks, I will check that and post my results. To add to the thread I have a 98 Jeep Wrangler 2.5 L. Also the running lights work on the car as well as the reverse lights and turn signals.

Yes, all of my lights worked too, except my brake lights stayed on. I don't know if it is the same fix for you, but that was MY problem.

Mrmikeypoo 07-16-2009 08:35 AM

this started when the brake light switch was replaced? have you checked the switch itself? use a VOM to test- should be NO (normally open) with no brake pedal and closed with brake pedal. I have not looked at mine but is it on an adjutsable mount at the pedal arm? I would start there. good luck.

hishamsTJ 07-17-2009 03:00 AM

i think am having same problem some times my break lights works by it self and some times they don’t works at all and my revise lights don’t work at all ..... am still checking if i found any solution i will post it down ........


All times are GMT -5. The time now is 06:12 AM.