Jeep Wrangler Forum

Jeep Wrangler Forum (http://www.wranglerforum.com/)
-   WF Site Help & Support (http://www.wranglerforum.com/f2/)
-   -   Broken Smilies (http://www.wranglerforum.com/f2/broken-smilies-35395.html)

Levinoss 08-24-2009 09:51 AM

Broken Smilies
 
The rofl, crash, and Doh smilies are broken just FYI.

http://img17.imageshack.us/img17/895...176.jpg%3Cb%3Ehttp://img210.imageshack.us/img210/9061/99042390.jpg

EDIT: I meant Smilies and not Smolies.....

tiny terror 08-24-2009 09:54 AM

What's a smolie? :D

Levinoss 08-24-2009 09:55 AM

Quote:

Originally Posted by tiny terror (Post 428110)
What's a smolie? :D


READ THE EDIT. :banghead:

tiny terror 08-24-2009 10:08 AM

:doh::crash::rofl:



:confused: Workin' fine on my end.

Levinoss 08-24-2009 10:13 AM

Quote:

Originally Posted by tiny terror (Post 428121)
:doh::crash::rofl:



:confused: Workin' fine on my end.

I tried with Mozilla and IE. What browser are you using and are you on a MAC?

jgano23 08-24-2009 10:13 AM

hey, mine are not working either! i would use "crash" the :crash: smile, but it wouldn't work anyway.

tiny terror 08-24-2009 10:16 AM

Yes, on a Mac. Using firefox. We'll let Janet know something's up and the tech guy will take care of it.

Levinoss 08-24-2009 10:20 AM

Quote:

Originally Posted by tiny terror (Post 428128)
Yes, on a Mac.

Shoulda known......

tiny terror 08-24-2009 11:19 AM

Uh, yeah.

skeeter 08-24-2009 11:28 AM

Quote:

Originally Posted by Levinoss (Post 428134)
Shoulda known......

:confused: What does a mac have to do with the ability to render images in firefox?

BTW, I'm on a Linux box and they don't work for me either.

Levinoss 08-24-2009 11:34 AM

Quote:

Originally Posted by skeeter (Post 428170)
:confused: What does a mac have to do with the ability to render images in firefox?

BTW, I'm on a Linux box and they don't work for me either.

I was just giving her a hard time because I know she uses a Mac.

Geoff@Bestop 08-24-2009 12:07 PM

Quote:

Originally Posted by tiny terror (Post 428121)
:doh::crash::rofl:


:confused: Workin' fine on my end.

Flush your cache. It looks like a few images are missing.

jpdocdave 08-24-2009 12:11 PM

http://blogs.pcworld.co.nz/pcworld/p...4024NSUR_w.jpg

tiny terror 08-24-2009 12:11 PM

Quote:

Originally Posted by Levinoss (Post 428172)
I was just giving her a hard time because I know she uses a Mac.

And they're working on my Mac.

Quote:

Originally Posted by Geoff@Bestop (Post 428190)
Flush your cache. It looks like a few images are missing.

Why? They're working for me therefore it's not my computer.


Like I said, I'll point it out to Janet.

Janet H 08-24-2009 05:26 PM

Hmm... have you paid the smilie bill? Maybe you are being cut off....

You need flash player loaded and a recent version of java for all the bells and whistles to load. if your security settings are VERY high these animated smilies may be blocked (but that would rot ).


Free download of the flash reader here Adobe - Downloads
Free Download of java here: Download Free Java Software - Sun Microsystems

IF that doesn't work, purge your browsing history and temp files and do a restart.

skeeter 08-24-2009 06:02 PM

It's not a problem on the user end. The smiliehut server was down. Those are the only ones not hosted locally...


All times are GMT -5. The time now is 03:36 AM.