Jeep Wrangler Forum

Jeep Wrangler Forum (http://www.wranglerforum.com/)
-   Communications and Electronics (http://www.wranglerforum.com/f40/)
-   -   Subwoofer Problem (http://www.wranglerforum.com/f40/subwoofer-problem-51407.html)

It'sAJeepThing 05-23-2010 09:48 AM

Subwoofer Problem
 
I have a 2004 Sahara and the sound system is awesome but my bass recently started acting up. Sometimes when I drive its fine but most of the times it just doesn't sound at all.
Is there a way to fix this without completely replacing my sound system?
Thanks.

s3nt3nc3d 05-23-2010 10:33 AM

Are you talking sometimes you get bass from the sub and other times you don't? You may have blown your sub... I'd check the wiring to it, check the resistance across the voice coils if you have a multimeter, and if you can't find anything else wrong...replace the sub. Don't use an OEM replacement or you're gonna pay out the wazoo for one. You can get a 6 1/2" Pyramid sub that will fit and sound better for under $20 shipped from Parts Express.

It'sAJeepThing 05-24-2010 10:57 PM

Quote:

Originally Posted by s3nt3nc3d (Post 631857)
Are you talking sometimes you get bass from the sub and other times you don't? You may have blown your sub... I'd check the wiring to it, check the resistance across the voice coils if you have a multimeter, and if you can't find anything else wrong...replace the sub. Don't use an OEM replacement or you're gonna pay out the wazoo for one. You can get a 6 1/2" Pyramid sub that will fit and sound better for under $20 shipped from Parts Express.

Thanks under 20 dollars! thats a bargain. I happen to have a multimeter so I will check that first I'll let you know it goes.


All times are GMT -5. The time now is 01:16 PM.


User Alert System provided by Advanced User Tagging v3.1.0 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2015 DragonByte Technologies Ltd.